Mai­Kupon

60 perces ARCTISZTÍTÓ kezelés ultrahangos hatóanyag-bevitellel kizárólag BIOLA Bio- és naturkozmetikumokkal a belváros szívében az Angel's Hair szalonban most 6000 Ft helyett 2490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelés során teljes tisztulási folyamaton megy keresztül, aminek eredményeképpen a bőr egészségesebbé válik. A bőr rugalmas és élettel teli lesz a gondosan válogatott, legkiválóbb minőségű, természetes, bőrtápláló összetevőknek köszönhetően.Hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesítik a bőrt, ami fiatalos, tiszta és egészséges arcbőrt eredményez.

A kezelés ideje 60 perc.

 

Könnyen megközelíthető szalon a körúthoz 2 percre lévő Wesselényi utcában.KEZELÉS TARTALMAZ:1,-2, az arc, nyak és dekoltázs bőrét megtisztítjuk a szennyeződésektől, majd ezután egy peeling felhelyezésével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a bőrről.

3,-4, Mindezek után gőz segítségével felpuhítjuk, majd megfelelően kitisztítjuk a bőrt.

5, Utolsó lépésként pedig ultrahang segítségével bőrtípusnak megfelelően hatóanyagot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe ezáltal elérve a kívánt hatást.

Feszesít, feltölt, táplál, regenerál! A problémás bőrüeknek pedig gyulladascsökkentő, nyugtató hatóanyagok!!!

 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06 70 413 4111-es telefonszámon.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel's Hair
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Wesselényi utca 54.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére