Mai­Kupon

Kategóriák

60 perces gyógy-, svéd-, frissítő- vagy relaxáló masszázs a budai London Hair Szépségszalonban 4800Ft helyett 1990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Kellemes, igényes környezetben 60 perces stresszoldás és kikapcsolódás a megfáradt szervezetnek okleveles gyógymasszőrtől több mint tízéves gyógyászati tapasztalattal.
Szeretettel várom a gyógyulni és relaxálni vágyó vendégeimet egyaránt.
A svéd masszázs nyugtatja az idegeket, ellazít és gyógyító hatása mellett meg kell említenünk a rehabilitáció és a megelőzés fontosságát.


A rohanó életmóddal járó stressz, az aggodalom, a kevés testmozgás és a helytelen testtartás mind-mind különböző fájdalmak, esetleg betegségek előidézője lehet. Azonban megelőzni a problémákat sokszor könnyebb mint utána keresni a megoldásokat, gyógymódokat. A kezelés olajjal, vagy bőrfeszesítő krémmel történik.

A svéd masszázs hatásai: ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat, fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését, élénkíti a vérkeringést, a bőr visszakapja a rugalmasságát, oldja a stresszt. Javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmakat.

Rendszeres gyógymasszázs kezeléssel megszüntethetőek, csökkenthetőek a mozgásszervi fájdalmak, panaszok.

A terapeutának komoly elméleti és gyakorlati tudással, tapasztalattal kell rendelkeznie, ahhoz, hogy bizonyos eredetű mozgásszervi problémákat kezelni tudjon hatásosan. Mindig emlékeznie kell arra, hogy az egyént összefüggéseiben kell látnia, mert a szervezetben minden összeköttetésben, kapcsolatban áll egymással. Például a megrándult bokájú beteg, kíméli a sérült lábát, ezért csípő ízületeiben és a háta alsó részén megfeszíti az izmait. Így a hát izmaiban is megbomlik az egyensúly, ezért a kiegyensúlyozatlanság hatására megfeszülnek a nyakizmok is, amelyek fejfájást okozhatnak. Csupán a nyakizmok kezelése nem fogja megoldani a problémát, mert a fájdalom és a deformitás más pontból ered, tehát nem helyi problémáról van szó.

A megrövidült izomszövet nem képes munkát végezni. A gyógymasszőr tartósan vagy kórosan megrövidült izomszövettel foglalkozik. Egy izom megrövidülése lehet aktív vagy passzív. Krónikusan passzív megrövidülés például a musculus biceps brachii megrövidülése, ha a kart a gyógyulás ideje alatt felkötve tartjuk. Az aktív megrövidülés maga az izom-összehúzódás, amely lehet akaratlagos, ami az izom munkája, de lehet akár védekező összehúzódás is, ami az izom válasza olyan veszélyekre, mint amikor túlterheltség áll fent illetve ismétlődő mozgás vagy erős túlnyújtás.

A testünk lágy szövetei érintésre képesek válaszreakciót létrehozni, oly módon, hogy a miofaszciális fájdalmat egy önfenntartó neuromuszkuláris visszacsatoló kör hozza létre, amelybe az érintéssel okozott inger hatására beavatkozik és így visszaáll.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A teljes testmasszázs időtartama 60 perc.

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a 06/70 3356983-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
London Hair Szépségszalon
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Frankel Leo u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére