Mai­Kupon

60 perces reflexológia + állapotfelmérés: belső szervek, (gyomor,hasnyálmirigy,vesék,máj) szem, gerinc, erek, szív. Komplex teljes testre. 4 500 Ft helyett 1 800 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Állítsd talpra az egészséged!  A reflexológia egy olyan holisztikus gyógymód, mely fiziológiai és neurológiai alapokon nyugszik. A természetes gyógymódok királynője, amely az érintés erejével gyógyít és  nem a betegséget, hanem az egész embert kezeli, gyógyítja – gyógyszerek és mellékhatások nélkül! Ajánljuk mindenkinek, akinek célja a testi-lelki harmónia, a betegségmegelőzés, az általános vagy helyi fájdalomcsillapítás, görcsoldás, lazítás, nyugtatás – vagy kimerültség és krónikus fáradság esetén az élénkítés. Élvezetes segítség  lehet a reflexológia fogyó- és méregtelenítő kúráknál is. A kupon a következőket tartalmazza:
konzultáció, melynek során felmérem az egészségi állapotot, megbeszéljük a szükséges kezelések tervét, életmódbeli tanácsadás a további problémák elkerülésére.
A kezelési terv felállítása után kupononként egy mélyzónás talpmasszázs. A mélyzónás masszázs alkalmas állapotfelmérésre és gyógyításra. Ez a leghatásosabb, legerősebb talpmasszázsforma.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés időtartama: 60 perc.

Telefonos bejelentkezés szükséges: Szöllősi Glória  0630  4836569

Nyitvatartás: H-SZ: 10-18

korábban nálunk járt vendégeknek nem áll módunkban a kupont beváltani.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szöllősi István
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Ady Endre tér 12
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére