Mai­Kupon

60 perces stresszoldó, lávaköves relaxáló masszázs 56% kedvezménnyel, mindössze 4.000 Ft.-ért az exkluzív Csonti Care Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Képzelj el egy varázslatos helyet, ahol a szépségápolás, a kikapcsolódás és a felfrissülés áll a középpontban. Ahol a halk zene, a mécsesek nyugtató hangulata, egy teázó meghittsége azonnal egy olyan világba repít, ahol megszűnik a stressz és az ott töltött idő csak rólad szól.A lávaköves masszázs hatására a merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül, és csodálatos változáson megy át.A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, a kínaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz felmelegített, és testre helyezett köveket és ásványokat.


A masszázs időtartama  60 perc.


A kezelés speciális masszázstechnikára épül; segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítva a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot, és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. 


Csonti Care Szépségszalon - "ez egy varázslatos világ"


Szolgáltatásaink széles tárháza közül választhatsz. A különféle testmasszázsok, thai masszázs, kozmetikai kezelések, manikűr, pedikűr és műkörömépítés, illetve hajápolási kezelések, fodrászat elégítik ki minden igényedet. Kiegészítő szolgáltatásaink között szerepel többek közt a hajhosszabbítás, a kozmetikai sminktetoválás, valamint a 3D műszempilla-építés is.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 


Egy személy 1 kupont vásárolhat saját részre és 1-et ajándékba az ajándékozott nevére!

 

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

T:(06-1) 631-7116, (06-70) 625-1155 

Csonti Care Szépségszalon 

Cím: 1039 Budapest, Batthyány u. 45. (megközelíthető az Árpád u. felől,  az autókereskedéssel szemben)

Kérjük kedves vendégeinket,hogy az egyeztetett időpontra pontosan érkezzenek. Késés esetén a saját masszázsra szánt idejüket rövidítik meg.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csonti Care Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Batthyány u.45
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére