Mai­Kupon

Kategóriák

60 perces svédmasszázs vagy relax masszázs arcpakolással a belvárosban most 1.990 Ft-ért 3.990 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az arcpakolás felfrissíti a bőrét, a bevitt anyagok ápolják, hidratálják és fiatalossá teszik arcát. A svéd masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet.

Hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A szakavatott, ügyes kezek alaposan átmasszírozzák a görcsös izmokat, tetőtől talpig, majd a választott kiegészítő kezelést is elvégzik.Feladata, az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az időpontot lemondani vagy módosítani legalább  24 órával a foglalás előtt tudjuk megtenni. Ha nem érsz el telefonon írjatok sms-t az időpont előtt legalább 24 órával.  Ellenkező esetben az időpont és az alkalom elveszik.

Továbbá kérlek titeket, hogy a megbeszélt időpontra időben érkezzetek. Késés esetén a kezelés ideje lerövidül arányos a késés idejével.

A kupon lejárta előtti utolsó 3 napban való bejelentkezés esetén csak a megmaradt szabad időpontokban áll módunkban helyet biztosítani.

Időpont egyeztetés érvényes kuponkóddal a 70/5063123 telefonszámon.

Bejárat a Szövetség u. 18-al szemben a kulcsmásoló mellett.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Voltig Tímea
Cég
Voltig Tímea EV
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány u.71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére