Mai­Kupon

60 perces szőlőmagolajos masszázs és 16 perces BEMER terápia 7 000 Ft helyett 3 500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mindennapi stressz kedvezőtlenül hat az egészségre, a különböző szerveink működésére, feszültté teszi az izmokat, ami fájdalmakhoz vezet. A feszült állapot megszüntetésében, a fájdalom enyhítésében, az egészség helyreállításában nagy segítségre lehet a svédmasszázs.

 

 
A svédmasszázs fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését. Segíti az izmok regenerálódását, lerövidíti, csökkenti az izomláz tüneteit, meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcserehulladékok távozását a szövetekből. A svédmasszázs anélkül fokozza a vérkeringést, hogy növelné a szív terhelését. A szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak. Serkenti, megfiatalítja a bőrt, csillapítja az idegeket, csökkenti a stressz káros hatásait.

A SZŐLŐMAGOLAJ HATÁSAI:
A bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. A bőrbe könnyen és gyorsan
felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. A hajtöveken alkalmazva regenerálja a hajhagymákat.

Manapság általánosan ismert az, hogy a testi és lelki teljesítmény - korlátozottság túlnyomó többségének és ugyanígy számos betegségnek a hátterében is a mikrokeringés zavarai állnak, illetve az, hogy egy betegség lefolyását a mikrokeringés funkciója alapvetően befolyásolja. A mikrokeringés megfelelő részvétele nélkül szervezetünkben semmilyen regenerációs, gyógyulási vagy helyreállítási folyamat nem lehetséges. A mikrokeringés zavara a legtöbb esetben a véreloszlás zavarát jelenti
a mikroerek hálózatában. Attól függően, hogy ez a káros véreloszlási állapot meddig áll fenn, betegségek léphetnek fel, vagy ez a betegségek lezajlásának folyamatait hátrányosan befolyásolja.

A BEMER technológia egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken. Az új, különleges és világszerte egyedülálló jelkonfiguráció mind a nappali, mind pedig az éjszakai fázisban gondoskodik a hatásfok és hatás időtartamának további fokozásáról.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

  • A kupon 2013. január 31-ig érvényes.
  • 1138 Budapest, Dolmány utca 38. fszt. 5. - 5-ös kapucsengő (Kálmán Andrea)
  • Előzetes bejelentkezés: +36 30 6869 050, +36 70 9454 932

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kálmán Andrea
Weboldal
Telefon
+36 30 6869 050, +36 70 9454 932
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Dolmány u. 38.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére