Mai­Kupon

Kategóriák

60 perces talpreflexológiás masszázs a XIII. kerületben 4.000 Ft helyett 2.490 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A talpmasszázs több ezer éves népi gyógymód, mely kiválóan alkalmazható krónikus betegségekben, emellett hatékonyan segít heveny problémáknál is. A masszázst segítségével szervezetében elindulnak a méregtelenítési és gyógyulási folyamatok.Amit a talpmasszázsról és annak hatásáról érdemes tudni:

A talpmasszázs mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.
A szerv energiaszintjét növelik a talp masszírozásával. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul a szervezet anyagcseréje és nyirokkeringése. A talp masszírozása nem csak méregtelenítésre hanem megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

Talpmasszázs célja:

  • Az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.
  • A helytelen táplálkozás, életmód következményeként káros anyagcseretermékek szaporodnak fel a szervezetben, és ha nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak, a reflexzónákban lerakódások képződnek, a szervezetben energiablokkok alakulnak ki, emiatt romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.
  • A talpmasszázs segít megőrizni a testi-lelki egészséget, megelőzni a betegségek kialakulását.

Miért hasznos a talpmasszázs?

  • A talpmasszázs a legrégebbi kezelési módok egyike. Több ezer éves múltra tekint vissza, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása.
  • A masszírozás serkenti a vér és nyirokkeringést erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old és fájdalomcsillapító hatása van, valamint késlelteti a szervezet öregedését.
  • Ne feledje, hogy szervezete még hatékonyabban szabadul meg a felhalmozódott méreganyagoktól, amennyiben sok folyadékot fogyaszt!

The Fine Print

Valid until: November 30., 2018

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponok a szolgáltatónál 2018. november 30-ig beválthatóak! Telefonos időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/70-322-6045.

E-mail cím: pazsuzsu@gmail.com

Cím: 1135 Bp., Frangepán u. 74/114

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pálinkás Zsófia
Company
Zsófi massage
Phone
Address
Budapest, Frangepán u. 74/114
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére