Mai­Kupon

Kategóriák

60 perces thai csecsemő -és gyermekmasszázs + talpreflexológia az Érdi Életerő Központban, most 3.000 Ft-ért! Foglald le kuponodat 930 Ft-ért, a fennmaradó 2.070 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A masszázs már újszülött kortól ajánlott és javasolt. A thai csecsemő és gyermekmasszázs ellazít, normalizálja a belső működést, jótékonyan hat az emésztésre, a légző-, keringési- és az idegrendszerre. A masszázs mindig a szülő  jelenlétében történik, sőt meg is tanulható, ezáltal mélyebb kapcsolat épül ki a baba és a szülő között. A talpmasszázs több ezer éves népi gyógymód, mely kiválóan alkalmazható krónikus betegségekben, emellett hatékonyan segít heveny problémáknál is. A masszázst segítségével szervezetében elindulnak a méregtelenítési és gyógyulási folyamatok. A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású. 

Thai bébi és gyermekmasszázs: A masszázs már újszülött kortól ajánlott és javasolt. Nem is neveznénk masszázsnak, inkább szeretetteljes simogatásnak, amely figyelembe veszi a test energia csatornáit. A masszázs ellazít, normalizálja a belső működést, jótékonyan hat az emésztésre, a légző-keringési- és az idegrendszerre. Javítja a mozgáskoordinációt, elősegíti a külvilággal való kapcsolat megismerésében. Megelőzhetőek a betegségek, vagy ha már kialakultak a problémák, hatékonyan és gyorsan helyreállítható az egészség. A masszázs mindig a szülő jelenlétében történik, sőt meg is tanulható, ezáltal mélyebb kapcsolat épül ki a baba és a szülő között.

 

A reflexológia azon az elméleten alapul, hogy testünk bizonyos területein (például a talpon) tükröződnek a belső szerveink. Ezek a területek az úgynevezett reflexzónák. Állapotukból következtetni lehet belső szerveink állapotára, ingerlésükkel hatást tudunk gyakorolni rájuk. A talp idegellátása rendkívül gazdag. Több mint 70 000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészére hatást gyakoroljunk. A talp masszírozása a megfelelő pontok ingerlésével növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését, ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. Hatékonyan alkalmazható betegségek megelőzésében, orvosi kezelések kiegészítéseként, rehabilitáció során. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámokon: 06-30-799-6474.

 

Szolgáltatás helyszíne: Érd. Bajcsy Zsilinszky utca 116. - Életerő Központ

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kára Imre - Életerő Központ Érd
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Érd, Bajcsy Zsilinszky utca 116.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére