Mai­Kupon

Kategóriák

60 perces választható, Tibeti, vagy Indiai masszázs 7000Ft helyett 2200Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hatalmas élmény, hogy a gyógyulást egy másik ember érintése indítja el. A masszázs az érintés kölcsönhatása, a kéz kapcsolata a testtel, ugyanakkor nemcsak a bőrfelületet érinti, hanem az izmokat, a csontokat, a vér és nyirokkeringést is, sőt egy alapos masszázs az ember egész lényét áthatja.Tibeti masszázs:


Ez az ősi, tibeti masszázs segítségünkre van, hogy testünk ne csupán visszahúzó nehezék legyen szellemi, lelki fejlődésünk során. A fejlődés során a test, a lélek és a szellem egyensúlyára kell törekednünk. A tibeti olajos masszázs egyedi technikája ezt az egyensúlyt hivatott támogatni. Aki úgy dönt, hogy a betegségmegelőzésnek, gyógyulásnak ezt a formáját választja, meglepődve tapasztalja, hogy milyen pozitív tényezők jelentkeznek a terápia során. Hatalmas élmény, hogy a gyógyulást egy másik ember érintése indítja el. A masszázs az érintés kölcsönhatása, a kéz kapcsolata a testtel, ugyanakkor nemcsak a bőrfelületet érinti, hanem az izmokat, a csontokat, a vér és nyirokkeringést is, sőt egy alapos masszázs az ember egész lényét áthatja. A teljes testmasszázs tetőtől-talpig, az összes izmot érinti. A talpon kezdődik, majd a meridián vonalak mentén végighalad a lábakon, farizmon, a háton, és a nyak masszírozásával ér véget. A Tibeti masszázs mozdulatai kellemes ritmusúak, fájdalommentesek, ugyanakkor mélyrehatóak. Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad.


Indiai masszázs:


India a fűszerek, az ősi természetes gyógyászat, a meditáció országa. Közkedvelt masszázsai pedig ötvözik mindezt! Az aromák, illatok, érintés, mantrák, ayurvedikus olajok alkalmazásával csodálatos élményben részesülhet mindenki, aki különleges masszázsra vágyik! Az Indiai masszázs egész testet érintő gyógytevékenység. A masszőr olajjal illetve krémmel bekent testfelületen a kéz különböző részeivel dolgozik. Elméleti alapját a testet behálózó láthatatlan energiavonalak fogalma képezi. Az indiai filozófiatörténet bizonyítja eredetét. A végtagok test-távoli része felé dolgoznak, de nem gátolják a véráram útját. A meridiánokra nyomást gyakorolnak, lassan komótosan, nyugtatólag. Lassan haladnak a végtagok távoli része felé. Lényeges univerzális fogása a szeretetteljes, erőteljes simítás a keringés irányába, és a hangsúlytalan, de testérintő simítás ellentétes irányban, mellyel a "rontó energiákat leveszik". Az illóolajok aromájukkal és diffundálásukkal hatnak a test élettanára. A kezelés közbeni meditáció és a mély relaxáció itt az igazi siker titka. A köztudatban az terjedt el, hogy a keleti masszázstípusok (pl.: indiai, thai) lazítanak el leginkább. Az energiavonalakon elhelyezkedő akupresszúrás pontok szervekkel tartanak kapcsolatot. Masszázs alkalmával áttörhetők a pontokban keletkezett gátak, mellyel segíthető az energia újbóli áramlása, az egészségi állapot helyreállítása. A páciens a terápia során mindvégig meditatív állapotban van. Ebben a zónában a belső fiziológiai folyamatok kiválóan harmonizálódnak. Tehát a 60 perces Indiai olajos, vagy a 60 perces Tibeti olajos  masszás most 7.000 Ft-helyett 2.200 Ft-ért lehet a tied!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Keleti masszázs
1133 Budapest, Vág u. 19.
06306806720 (bejelentkezés  szükséges)
A kupon beváltható: 2013.10.015.. és 2013.12.15. között.
Bármennyi kupon vásárolható. Bejelentkezés szükséges. Ha nem vesszük fel a telefont akkor dolgozunk, kérlek próbáld később.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Keleti Masszázs
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Vág u. 19.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére