Mai­Kupon

Kategóriák

70 perces csakraterápia- és csakra tisztítás az érdi Életerő Központban, most 4.000 Ft-ért! Foglald le kuponodat, most 1.240 Ft-ért, a fennmaradó 2.760 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kezelés során a csakrák tisztítása illetve aktiválása történik. A hét főcsakra a szivárvány hét színével közel megegyező rezgéstartományban működik, sőt rezgése a zenei skála egyes hangjaival is megegyezik. Ezért segít sokaknak a zenehallgatás az ellazultság megtapasztalásában. Lelki összhang hiányában csakráink, vagyis erőközpontjaink rezgésszáma megváltozik: túlpörögnek, vagy lelassulnak, amit a szellemi látók színváltozásként észlelnek. Ezek a változások hatással vannak az étertestre, illetve azon keresztül a fizikai testre is, így idővel szervi panaszokat, betegségeket is előidézhetnek. Amint megtisztítod az egyes csakrákhoz tartozó gondolataidat és érzéseidet az energia áramlása, a szervezet energiaellátása helyreáll, és életbe léphetnek az öngyógyító mechanizmusok. A tudatod egy energiarendszer, amely áramlásban, mozgásban lévő különböző sűrűségű energiákból áll. Az energia szabad áramlásakor teljességet tapasztalsz – a szabad energiaáramlás akadályoztatásakor pedig feszültséget, ami tünetek formájában jelentkezhet. A csakrák pumpaként, szelepekként működnek, irányítva az energiaáramlást az energiarendszereden keresztül. A tudatod energiaáramlásának állapotát, tehát, csakráid állapota határozza meg.

 

A kezelés során a csakrák tisztítása illetve aktiválása történik. Először a test elülső- majd a hátsófelén. Harmonizálja az egész energiatestünket, ellazítja a testet, regenerálja a szervezetünket, elősegíti az öngyógyító folyamatokat.

 

Minden egyes csakra egy endokrinmiriggyel, valamint egy adott idegcsoporttal áll kapcsolatban. A csakrák működése életed eseményeire adott döntéseidet tükrözi. Mikor a tudatod egy részében feszültséget tapasztalsz, az azzal a tudati résszel összekapcsolódó csakrában érzékeled. Ezután a feszültség az ezzel a csakrával kapcsolatban álló endokrinmirigybe jut. Az endokrinmirigyek a test kémiáját megváltoztató hormonokat választanak ki. 

 

Megnyitod, illetve elzárod ezeket a szelepeket, amikor eldöntöd, hogy mit gondolsz vagy mit érzel, a hogy melyik érzékelési szűrőt választod arra, hogy rajta keresztül tapasztald meg a körülötted lévő világot. Az alapgondolat persze az, hogy lehetővé tegyük minden szelep zökkenőmentes energiaáramlását, akár egy fuvola esetében. Amikor a tudatodban feszültség marad vissza valamely életeseményeddel kapcsolatban, ez a feszültség hatással van energiarendszeredben a szelepek akadálymentes működésére. „Beragadhatnak”, és így nem tudnak oly simán nyílni, illetve záródni. Ilyenképpen egy a tudatban végbemenő változás a test kémiájában változást idéz elő a pillanat szükségleteinek megfelelően. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámokon: 06-30-799-6474.

 

Szolgáltatás helyszíne: Érd. Bajcsy Zsilinszky utca 116. - Életerő Központ

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kára Imre - Életerő Központ Érd
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Érd, Bajcsy Zsilinszky utca 116.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére