Mai­Kupon

70 perces különleges masszázsélményt szeretne? Akkor erre mondjon Igent! Shiatsu masszázs most 6000 Ft helyett csak 3000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Mik egy shiatsu kezelés pozitívhatásai?

 

  • Mozgékonyság, lazaság, jó állóképesség
  • Fizikai erőnövekedés és tartás javulás, erősödés
  • Az Életerőnk, a Kí (energia) feltöltődése
  • Testünk és Elménk megszabadítása a feszültségektől
  • Lelki erőnk visszanyerése
  • Növekvő magabiztosság
A shiatsu (siacu) melynek jelentése „ujjnyomás”eredetét tekintve a kínai gyógyászatra épülő, modern, ma is fejlődő japán gyógymód.

 

A shiatsu célja, hogy a meridiánokban ( energiacsatornákban) keringő és szerveinkhez futó Kí-t(energiát) egyensúlyba hozza, szabályozva a jint és a jangot, ez által biztosítva az egészséget.A shiatsu az autonóm idegrendszer paraszimpatikus működését aktivizálja, ellensúlyozva a sok betegség kialakulásáért felelőssé tehető stresszes állapotot. A shiatsuval hatékonyan kezelhető a heveny izomfeszültség által okozott fájdalom. A gyomor és a lép a Föld elemhez tartoznak, a tápanyagot veszik fel az ételekből, ezzel növelve az energiánkat (a Kí-t)  és a vért.

 

Ideális esetben a shiatsu legmegfelelőbb alkalmazása nem a betegségek gyógyítása, hanem a test egészségének, vitalitásának, és ellenálló-képességének megszerzése, a belső szervek erősítése és annak megakadályozása, hogy a energiaáramlás megrekedjen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arcvarázs Kozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1048 Budapest, Lakkozó utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére