Mai­Kupon

75 perces Gyógy(svéd)masszázs célirányosan a fájó testrészekre. 5 500 Ft helyett 2 750 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél a nagyváros zajától egy kicsit elszakadni, de nincs időd arra, hogy messzire elzarándokolj? Akkor házhoz megy gyógymasszőrünk a 3., 4., 13., 14. kerületekben. A gyógymasszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát. A masszázs kényeztetés testnek és léleknek egyaránt. Revitalizál, lazítja a feszes izmokat,átmozgat. Stimulálja az immunrendszert és energiával tölt fel. Nyugtatja az idegrendszert, relaxál,ugyanakkor fokozza az anyagcsere folyamatokat, méregtelenít.
Válaszd ezt a masszázs típust!A gyógymasszázs hatására a szervezetben sokrétű és egymással összefüggő élettani változások jönnek létre. A masszázs egyaránt hat a bőrre, a bőr alatti kötőszövetre /alapvetően zsírszövet/ és az izomzatra. A fogások alkalmazása során olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyek értágító hatásúak,így a vérkeringést élénkebbé teszik. A keringés fokozódása hozzájárul a szövetek jobb táplálásához, élénkül a a sejtek anyagcseréje.
A vérkeringés és nyirokkeringés fokozódására meggyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódó zsír mennyisége és a pangó folyadék. Kezelés közben megszűnnek a kötőszövetben lévő feszülések, letapadások, hegedések.
Az izomzat teljesítőképessége nő, masszázs után az izomzat könnyebben és gyorsabban kipiheni magát, ugyanakkor a masszázzsal előkezelt izom gyorsabb és kitartóbb lesz, a fáradtsági salakanyagok könnyebben távoznak az izomzatból.


Minden kiegészítő gyógyeljárásnak van egy fontos feltétele: a test alapvetően egy nyugodt, erőlködéstől mentes működésre lett "tervezve", amit homeosztázisnak vagy egyensúlynak nevezünk. A gyógymasszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát.
A masszázs időtartama: 75 perc. 
Cég Tünde stúdió

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3604865

H-Sz: 8-20

Házhoz is kérheted a gyógymasszőrt: III.,IV., XIII., XIV. ker ben. A parkolási díj a megrendelőt terheli. Kérjük a parkolást a masszőr megérkezésekor rendezni. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gyógymasszőr
Cég
Ayurvédikus babamasszázs oktató
Telefon
Szolgáltatás helye
1139 Budapest, Röppentyű utca 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére