Mai­Kupon

Kategóriák

8 alkalmas egyéni arctorna bérlet most 28000Ft helyett csak 9990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz.” Coco Chanel

 Egy nap szomorúan vesszük észre a tükörben, hogy arcunk lassan, de biztosan csúszik lefelé. Az addig használt krémek „már nem tartják a helyükön bőrt”.

  • egyre táskásabb lesz a szem

  • a fölső szemhéj csúszik lefelé

  • a pofi megereszkedik, a nyakról nem is beszélve

  • az ajak körül rövid vonalacskák jelentkeznek: krízishelyzet áll be.
Húszas éveink végéig nagyjából mindegy, hogy mivel ápoljuk bőrünket, mert feszes marad. Utána viszont igazi segítségre van szükség. A ráncfelvarrás és botox ideig-óráig nyújtanak „megoldást”, mert nem a probléma gyökerére koncentrálnak.

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy az öregedés jeleit kifejezetten kötőszöveti problémának tudják be: „megereszkedett a bőröm”. Ami ilyen formában hiányos. Bőrünk fő funkciója a takarás és védelem, nem pedig a tartás. Mikor idővel csökken az izmok ereje, már nem tudják magukat megtartani a helyükön és szépen lassan elindulnak lefelé. Ezt a bőr egy darabig képes kompenzálni, de idővel ismét elkezd szépen lefelé csúszni az alatta lévő gyenge izomnak köszönhetően…

Napjainkban elfogadott és elterjedt a testedzés számos formája. Tudatában vagyunk annak, hogyha mozgunk, edzük a testünket, fitten és karban tarthatjuk. Válltól felfelé is rengeteg izommal rendelkezünk. Ahol pedig izom van, ott fejlődést lehet elérni és fiatalon tarthatjuk a testünket. Az arc tornáztatása legalább annyira fontos, mint a test többi részéé, mert az öregedés jelei általában az arcon jelentkeznek először.

Az arctorna személyre szabott, speciális gyakorlatsor, mely több, mint 200 fajta gyakorlatból áll. 100%-ban természetes ráncfeltöltés saját anyaggal: izommal.  Megtanulásával és rendszeres alkalmazásával:

  • a szarkalábakat, a homlokráncokat kisimíthatjuk

  • a tokát, megereszkedett szemhéjat visszahúzhatjuk

  • a megereszkedett állat feszesre tornáztathatjuk

  • a száj fölötti ráncokat izommal tölthetjük föl és a nyak izmait is ruganyossá edzhetjük

  • serkentőleg hat a hajhagymákra, a szemfüggesztő izmok rugalmasságára

  • felpezsdíti a vérkeringést, melynek köszönhetően eredményesebben szívódnak fel a kozmetikai hatóanyagok.


Elsajátítása nem egyszerű feladat, egyedül, otthon nem ajánlott. Profi oktató segítségével, most egyéni órák keretében megtanulhatod az arc fiatalon tartásának és a feszes vonalak visszaszerzésének minden fortélyát. A torna a fejed búbjától egészen a dekoltázsig feszesít.

Az arctorna foglalkozások alkalmanként 55-60 percig tartanak. Javasolt heti 2 alkalommal részt venni. A foglalkozásokra nem szükséges semmit sem magaddal hoznod. Később pedig van lehetőség 2-3 fős kiscsoportban folytatni kedvező bérletvásárlási lehetőséggel. Bárki végzi az arctorna gyakorlatokat, már az első órák után láthatóan friss, üde, élettel teli lesz az arca. Az eredmény pedig nem marad el!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06/30 3839878-as telefonszámon vagy a puderszoba@gmail.com-on.

Nyitvatartás:
H-P: 9-21 óráig

Szo: 9-13 óráig

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Púderszoba
Cég
MED UNI Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 167. 3. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére