Mai­Kupon

90 perc Reikimasszázs + AJÁNDÉK 90 perc Reikimasszázs 8000Ft helyett 4000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az önmagunk megértéséhez vezető úton elengedhetetlen az önmagunkban rejlő energiák felszabadítása, megélése, megtapasztalása mindahhoz, hogy megtaláljuk valódi önmagunkat a világunkban, és a világban a valódi helyünket. Az oda vezető úton mindenki maga választ, hogy hogyan és miképpen kerül közelebb önmagához, belső békéjéhez, belső szeretetéhez.Ha szeretnél egy igazán jót pihenni, kikapcsolni a hétköznapi rohanások és tennivalók közeppette, és mindazáltal feltöltődni egy kicsit, szeretettel várlak, egy 90 perces reiki masszázzsal illetve egy ajándék 90 perces reiki masszázzsal, melyet ajándékba is szívesen adhatsz.

A masszázs személyre szabva egy 60 perces lazító-frissítő,-energetikai,-lélek szeretet masszázsból és egy 30 perces reiki energia feltöltésből áll.

Okleveles svédmasszőrként várom kedves vendégeimet immunrendszert erősítő, energetizáló, relaxáló, stresszoldó, blokkoldó, testet-lelket harmonizáló teljes testmasszázsra.

A svéd masszázs egy komplex kezelése mellett a reiki energia átadásával és feltöltésével, tartalmaz energetikai, méregtelenítő, frissítő, lazító elemeket. A masszázs mozdulatai fájdalommentesek, ugyanakkor mélyrehatóak, a páciens gyógyító energiát kap a kezelő által. Megtisztulnak és energiával töltődnek fel a testben található energiacsatornák. A masszázs kellemes ritmusú, a lágy, pulzáló mozgás feloldja a "páncélt", amelyet a blokkok képeztek, így a test, lélek és szellem újra teljessé válik.

A reiki egy intelligens, csodálatos, életet támogató energia. Harmóniát hoz testben és lélekben, nagyobb tudatosságot, nyugalmat és békét, felold minden gátat és blokkot, pozitív irányba fejleszti a személyiséget, nyitottabbá tesz és segít a tanuló folyamatok elfogadásában, megoldásában. A reiki nem hitrendszer, nincs szükség semmilyen felkészítésre csak egyszerűen befogadónak kell lenni, mert az energia fogja vezetni. Minden ember csak annyi energiát vesz ezáltal magához, amennyire szüksége van.

 

Amit nyújtok:

Svédmasszázs (Lazító-frissítő )

Lélek-szeretet masszázs

Reiki masszázs

Reiki nagykezelés

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponokat hétfő-péntekig  9 - 16 óráig tudod beváltani nálam előzetes bejelentkezés után!

Zahn Marina

Telefonszám: 0620/4124326

Cím: Budapest 18.kerület, Csontváry utca 33., 11-es kapucsengő

Megközelítés a 3-as metró Kőbánya-Kispesti végállomásától a 136 E jelzésű busszal leszállás a Barta Lajos utcánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DiBamboo Egészségház
Cég
Zahn Marina
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Csontváry utca 33.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére