Mai­Kupon

Kategóriák

90 perces holisztikus masszázs most 7500 Ft helyett csak 3490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mindennapok során megélt érzelmi problémák, betegségek és konfliktusok, negatív gondolatok vagy érzések lenyomatot hagynak, majd energetikai blokkokat képeznek testünkben. Ezek a blokkok "páncélként" útját állják az energia áramlásának. Emiatt életünk egyes területein diszharmóniát eredményeznek: rossz közérzet, nem kielégítő emberi kapcsolatok, munkahelyi problémák, krónikussá vált testi panaszok.

A holisztikus masszázs - más néven test orientált pszichoterápia - egy ringató, lágy érintéseken alapuló masszázs, ami a testben létrejött blokkokat oldja, megteremtve ezzel az összhangot és harmóniát az egymástól elkülönülten működő test, lélek és a szellem között.

 
A holisztikus masszázs oly módon működik, hogy a testben lévő megmerevedett, blokkolt érzelmek a lágy érintések, ringatások, simítások, kimozgatások segítségével felszabadulnak. A test elveszíti feszültségét és visszanyeri eredeti rugalmasságát, könnyedségét, sejtszinten áll vissza a harmónia. Elindítja az izmok teljes ellazulását és a blokkok testből való kiáramlását.

A masszázsterápia során az egész testet masszírozzuk, a hasi oldalon talptól arcig felfelé, majd a háti oldalon fejtől lefelé haladva. A ringató, simogató és vibráló mozgáson keresztül a test gyengéd rezgésbe jön.

Ajánlható: gerincproblémák, ízületi gondok, stressz, fejfájás, krónikus fáradtság, emésztési problémák, nyirokrendszeri működési zavar, depresszió, félelmek, fóbiák esetén. Ezenkívül erősíti az idegrendszert, fiatalabban tartja a testet, jó serdülőkorban, klimax okozta problémák leküzdésében, terhesség alatt és után. Hatására javul az alvás, mozgáskoordináció, a figyelem, és az emlékezés.

Masszázs után rendkívül kipihentnek, felfrissültnek, energiával telinek és nem utolsó sorban pillekönnyűnek fogod érezni magad!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy e-mailen. Telefon: +36-30-383-9878 (hétfőtől – péntekig 9-21, szombaton 9-13 óráig). E-mail: puderszoba@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Púderszoba
Cég
MED UNI Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 167. 3. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére