Mai­Kupon

Kategóriák

A 2 in 1 szoláriumban egyszerre tudsz barnulni és fiatalodni. Kollagénes szolárium 60 perces őszi bérlete 10.000 Ft helyett most 2.490 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az évek során a kollagén veszít állapotából miáltal a bőrünk ráncossá kezd válni. A szolárium rendszeres használatával a bőr megújul, regenerálódik, fiatalodik. A kollagén cső hatására bőrödben fokozódik a kollagén rostok termelése, mely növeli a vízmegtartó képességet, ezáltal hidratálja, fiatalítja a bőrödet. Biztos te is álmodoztál már arról, hogy valaki végre felleli a fiatalság elixírjét, és kiderül a nagy titok, hogy miként dacolhatunk az idő vasfogával. Az idő kerekét azonban még nem sikerült megállítani...

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy újjászülethet a bőröd, és még a vágyott bársonyos barnaságot is megszerezheted egy kalap alatt?

Ajánlatunkkal pontosan ez vár rád: a szexi napsütötte bőrszín megszerzése mellett még a bőröd is fiatalodhat az Álmaid Alakja szalon 2 in 1 szoláriumában, ahová most 60 perces bérletet válthatsz.

Az új generációs szolárium ugyanis nemcsak barnító, de kollagén stimuláló csöveket is tartalmaz, amelynek hatására fokozódik bőrödben a kollagén rostok termelése, mely növeli a vízmegtartó képességet, ezáltal hidratálja, fiatalítja bőröd. A fokozott sejtmegújulás miatt bőröd frissebb, simább lesz, a pórusok összehúzódnak, a hegek elhalványodnak. És természetesen a gyönyörű, mélybarna színt is elérheted, melyről a Coffee Love csövek gondoskodnak majd.

Kisimult, felfrissült bőr és tartós, aranyló barnaság, ez az, amire Neked most szükséged van!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges a 20/2753355 elérhetőségen.

Nyitva tartás: H-P: 8-20 SZ: 8-14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bellaton Beauty
Cég
Bellaton Beauty Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Vörösmarty u. 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére