Mai­Kupon

A bálok és a party idején feltűnő loknik, lágy esésű hullámok,
hajköltemények, frizurák a Madonna Szépségközpontban 6500Ft helyett 2100Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Télbúcsúztató hajfrissítés, ápolás Senscience by Shiseido készítményekkel és frizurakészítés! Mosás, vágás, szárítás, egyenesre vasalás vagy lágy hullámok most 68%-os kedvezménnyel csak 2100 Ft a Madonna Szépségközpontban!Félsz a fodrász ollótól, mentél már haza csalódottan egy "épp csak a végét" vágás után oda lett 1 éves növesztésed? Nálunk a Madonna Szépségközpontban  pont annyit vágunk a hajadból, hogy fel sem tűnik. Timiben, Mariannban, Ágiban és Miklósban bízhatsz!  Profi csapat vár Téged, professzionális anyagokkal!A szolgáltatás tartalmazza:

  • Mosás
  • Hajápolás Senscience by Shiseido termékekkel
  • Vágás
  • Szárítás
  • Egyenesre vasalás VAGY lágy hullámok
  • A Senscience Liquid Luxury presztízs hajápoló kollekció
  • Újra alkotja a hajat a legmodernebb hajápoló technológiát alkalmazva
  • Exkluzív keveréke az antioxidánsoknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, cukroknak, lipideknek és proteineknek

 


Épp csak megszabadítunk az elszálkásodott, elvékonyodott hajvégtől.
Mosás közben részese lehetsz egy kellemes fej masszázsnak, ami fokozza a vérkeringést, a hajhagymák aktivitását és el is lazít.
Közben hajadat ápoló anyagokkal látjuk el és végül nyugodtan kelhetsz fel a székből, mert szép, hosszú egészséges sörényed lesz.  
Minden hajkezelésünk, amit ez a folyékony luxus kollekció biztosít, speciálisan úgy lett kifejlesztve, hogy helyreállítsa, megújítsa és táplálja a hajat. Különlegesen lággyá, selymessé és hidratálttá varázsolja. Kezeléseink, amelyeket a Shiseido Laboratórium forradalmi technológiájával fejlesztettek ki, biztosítják a haj egészséges pompáját, ragyogását és táplálását.

A Senscience Liquid Luxury - Folyékony Luxus - egy presztízs hajápoló kollekció, amit a Shiseido Laboratóriumában speciálisan fejlesztettek ki. Kényeztető formulái olyan luxus élményt nyújtanak a hajnak, amire csak a Senscience képes. Exkluzív samponok, kondicionálók, hajterápiák és formázó termékek tökéletesítik a haj struktúráját és kémiai összetételét. A Senscience újra alkotja a hajat - kivételes kombinációja az érzékeknek és a tudománynak. Gazdag, bőséges, enyhén illatos formula, a legmodernebb hajápoló technológiát alkalmazza, ami csak lehetséges. A kollekciót a Vitalock-6 formula erősíti, ami exkluzív keveréke az antioxidánsoknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, cukroknak, lipideknek és proteineknek, amik együttesen segítenek javítani, táplálni, hidratálni és erősíteni a hajat belülről kifelé hatva revitalizálják a hajat, védik a külső stressz hatásaitól.

Az eredmény? Tökéletes haj, amilyet mindig is szerettél volna - egészséges, selymes, lágy, ragyogó és erős.

A Senscience Folyékony Luxus kollekció sokoldalú hajápolást nyújt. Hagyja hatni a belső szépséget és erősítő fényt belülről kifelé, a tökéletes étrenddel, ami mindent tartalmaz, amire a hajnak szüksége van. Ez az igazi folyékony luxus hajadnak.

Az erősítő és újjáépítő éltető tápanyagoknak, amelyek helyreállítják a haj természetes rugalmasságát és fényét.
Felújító és hidratáló anyagoknak, amik lágyítják és kisimítják a haj külső rétegét és ragyogást adnak.
Tömítő és védő elemek, amik védik a hajat a külső káros hatásoktól és megtartják éltető tápanyagait és hidratáltságát.

Ha ez még mind kevés lenne, egyenesre vasaljuk vagy elegáns, lágy esésű hullámokkal ajándékozunk meg, ami rövid hajban, hosszú hajban egyaránt jól mutat. Legyél  Dögösen Hullámos!

Mi szombat, vasárnap is várunk egész napos nyitva tartással! Tudod, hétvégén a Mammut körüli utcákban is ingyenes a parkolás!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezni a 06/1-345-8055-ös telefonon lehet.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Women
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére