Mai­Kupon

A cigaretta ártalmas az egészségre! Emellett drága is! Most ezzel a kedvezményes kuponnal könnyedén leteheted: Biorezonanciás dohányzás leszoktatás: 7 400 Ft helyett 3 200 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Bicom berendezés ezáltal személyre szabottan tudja megállapítani az Ön cigarettához fűződő függőségének erősségét és milyenségét. A gép a csikkből állítja elő a terápiás rezgéseket, melyek segítségével a szervezetében elraktározódott nikotin elkezd automatikusan és visszafordíthatatlanul kiürülni. 10 nap alatt a beidegzett rágyújtási kényszer teljesen törlődik, valamint már a kezelést követő 2 órán belül a szervezet nikotinszintje drasztikusan lecsökken, és a kínzó nikotin vágy is elmúlik.30 év biofizikai kutatás és több tízezer leszokott páciens tapasztalatát állítom az Ön szolgálatába a dohányzásról leszoktató terápiám során.

A leszoktató eljárás során, az Ön félig elszívott cigarettacsikkjét analizálva személyre szabott, nikotintörlő, függőség megszüntető kezelésben részesül, ami csupán 30-40 percig tart. Ellátom a szükséges tanácsokkal, amelyek fontosak az életmódváltás nehézségeinek leküzdéséhez.

A mai legkorszerűbb eszközzel dolgozom. A biofizika legmagasabb szintjét és a legkorszerűbb eszközt használva azonnal megszüntetem a cigaretta éhséget okozó, a szervezetéből érkező belső késztetést. Ön megszabadul a hiányérzettől. Megszabadul továbbá a szervezetében lerakódott méreganyagoktól, ha a tanácsaimat követi.

Olyan mágneses biorezonancia berendezést használok a leszoktató kezeléshez, mely rendkívül gyorsan és több, mint 90%-os hatékonysággal távolítja el a szervezetből a függést okozó káros anyagot. A módszer segítségével egy alkalom elegendő, hogy megszabaduljon az esetleg több évtizede fennálló függőségétől. A kezelés mellékhatás mentesen megszünteti a szervezetében a dohányzás miatt található káros rezgésinformációkat, melyek a nikotin utáni vágyért felelősek. E célzott méregtelenítő kezeléssel a “marcangoló” nikotinéhséget szüntetjük meg a szervezetben.

Mit kap ajándékba tőlem a kezelés mellé?

Szeretné hazavinni magával a kezelést és meghosszabbítani az intenzív nikotintörlő hatást? Akkor hozzon magával 1-6 üveg (attól függően, hogy gyalog vagy autóval érkezik) 1,5 literes szénsavmentes ásványvizet és a kezelés végén mágnesesség segítségével nikotintörlő rezgéssel töltöm fel Önnek a vizet. A kezelést követő időszakban a mágneses víz ivása gyorsítja a nikotin ürülését a szervezetből. 

 

 

 Nem vagyunk egyformák, ezért a megszokott szertartás, a rágyújtás mozdulatsora, az emésztési problémák, a feszültség megszüntetésére egyénre szabott tanácsokat adok Önnek a kezelés során.
Mindenki egy világsikerű ajándék elektronikus könyvet kap a kezelést követően e-mailben, mely óriási segítség a pszichés beidegződések kiiktatására és a hosszútávú leszokás megvalósításához!
A teljes sikerhez mindenképpen szükséges az elhatározása és önfegyelme, hogy a berögződött dohányzási szertartást közösen kitörölhessük mindennapjaiból! A kezelést követő 12-21 napon át fokozott folyadékfogyasztás szükséges, mely lehetőleg alacsony ásványi anyag tartalmú szénsavmentes víz legyen.

A terápia nem ajánlott pacemaker, epilepszia betegség esetén és a terhesség első három hónapja idején!

 

Németországban született 1977-ben és mára olyan tökéletessé vált, hogy több, mint 90%-os hatékonyságával szerte a világban sok százezer embert szabadított meg a káros szenvedélyeitől. Az eljárás teljesen fájdalommentes, és nem igényel semmilyen beavatkozást. A kezelés kellemes, relaxációs környezetben személyenként történik és kb.45 percig tart.. Mellékhatása nincs, így előzetes vizsgálat nélkül bárki részt vehet a terápián. Egyetlen alkalom elegendő a végleges leszokáshoz függetlenül az elszívott cigaretták mennyiségétől és a dohányzással eltöltött évek számától. A kezeléshez szükséges az Ön félig elszívott cigarettacsikkje, mely tartalmazza az Ön egyéni függőségét jellemző toxikus rezgéseket.

 

Mi fog történni a Testében?

A lényege ennek a fantasztikusan eredményes módszernek az, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. A készülék ezeket a rezgéseket olvassa le. Az egészséges, de legyengült rezgéseket felerősíti, a kóros, diszharmonikus rezgéseket pedig kioltja, majd ezeket a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. Ön így mentesül a gyógyszeres kezeléstől és annak mellékhatásaitól. Nem juttatunk nikotint a szervezetébe annak érdekében, hogy leszokjon róla. A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően néhány órán belül megszűnik.

Így, eszébe sem jut rágyújtani, és méregteleníti a szervezetét. Nem lesznek elvonási tünetei.

Nem használok idegen anyagokat, a szervezete teljesen természetes úton regenerálódik. A sejtinformációs rendszere szinte azonnal helyreáll, nem kívánja a nikotint, megszűnik a függőség, aminek következtében a cigaretta megvonásától ideges sem lesz.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges:  0670 2345060A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Szalon 2..
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére