Mai­Kupon

Kategóriák

A cigaretta ártalmas az egészségre! Emellett drága is! Most ezzel a kedvezményes kuponnal könnyedén leteheted: Biorezonanciás dohányzás leszoktatás: 7 400 Ft helyett 3 200 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Bicom berendezés ezáltal személyre szabottan tudja megállapítani az Ön cigarettához fűződő függőségének erősségét és milyenségét. A gép a csikkből állítja elő a terápiás rezgéseket, melyek segítségével a szervezetében elraktározódott nikotin elkezd automatikusan és visszafordíthatatlanul kiürülni. 10 nap alatt a beidegzett rágyújtási kényszer teljesen törlődik, valamint már a kezelést követő 2 órán belül a szervezet nikotinszintje drasztikusan lecsökken, és a kínzó nikotin vágy is elmúlik.30 év biofizikai kutatás és több tízezer leszokott páciens tapasztalatát állítom az Ön szolgálatába a dohányzásról leszoktató terápiám során.

A leszoktató eljárás során, az Ön félig elszívott cigarettacsikkjét analizálva személyre szabott, nikotintörlő, függőség megszüntető kezelésben részesül, ami csupán 30-40 percig tart. Ellátom a szükséges tanácsokkal, amelyek fontosak az életmódváltás nehézségeinek leküzdéséhez.

A mai legkorszerűbb eszközzel dolgozom. A biofizika legmagasabb szintjét és a legkorszerűbb eszközt használva azonnal megszüntetem a cigaretta éhséget okozó, a szervezetéből érkező belső késztetést. Ön megszabadul a hiányérzettől. Megszabadul továbbá a szervezetében lerakódott méreganyagoktól, ha a tanácsaimat követi.

Olyan mágneses biorezonancia berendezést használok a leszoktató kezeléshez, mely rendkívül gyorsan és több, mint 90%-os hatékonysággal távolítja el a szervezetből a függést okozó káros anyagot. A módszer segítségével egy alkalom elegendő, hogy megszabaduljon az esetleg több évtizede fennálló függőségétől. A kezelés mellékhatás mentesen megszünteti a szervezetében a dohányzás miatt található káros rezgésinformációkat, melyek a nikotin utáni vágyért felelősek. E célzott méregtelenítő kezeléssel a “marcangoló” nikotinéhséget szüntetjük meg a szervezetben.

Mit kap ajándékba tőlem a kezelés mellé?

Szeretné hazavinni magával a kezelést és meghosszabbítani az intenzív nikotintörlő hatást? Akkor hozzon magával 1-6 üveg (attól függően, hogy gyalog vagy autóval érkezik) 1,5 literes szénsavmentes ásványvizet és a kezelés végén mágnesesség segítségével nikotintörlő rezgéssel töltöm fel Önnek a vizet. A kezelést követő időszakban a mágneses víz ivása gyorsítja a nikotin ürülését a szervezetből. 

 

 

 Nem vagyunk egyformák, ezért a megszokott szertartás, a rágyújtás mozdulatsora, az emésztési problémák, a feszültség megszüntetésére egyénre szabott tanácsokat adok Önnek a kezelés során.
Mindenki egy világsikerű ajándék elektronikus könyvet kap a kezelést követően e-mailben, mely óriási segítség a pszichés beidegződések kiiktatására és a hosszútávú leszokás megvalósításához!
A teljes sikerhez mindenképpen szükséges az elhatározása és önfegyelme, hogy a berögződött dohányzási szertartást közösen kitörölhessük mindennapjaiból! A kezelést követő 12-21 napon át fokozott folyadékfogyasztás szükséges, mely lehetőleg alacsony ásványi anyag tartalmú szénsavmentes víz legyen.

A terápia nem ajánlott pacemaker, epilepszia betegség esetén és a terhesség első három hónapja idején!

 

Németországban született 1977-ben és mára olyan tökéletessé vált, hogy több, mint 90%-os hatékonyságával szerte a világban sok százezer embert szabadított meg a káros szenvedélyeitől. Az eljárás teljesen fájdalommentes, és nem igényel semmilyen beavatkozást. A kezelés kellemes, relaxációs környezetben személyenként történik és kb.45 percig tart.. Mellékhatása nincs, így előzetes vizsgálat nélkül bárki részt vehet a terápián. Egyetlen alkalom elegendő a végleges leszokáshoz függetlenül az elszívott cigaretták mennyiségétől és a dohányzással eltöltött évek számától. A kezeléshez szükséges az Ön félig elszívott cigarettacsikkje, mely tartalmazza az Ön egyéni függőségét jellemző toxikus rezgéseket.

 

Mi fog történni a Testében?

A lényege ennek a fantasztikusan eredményes módszernek az, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. A készülék ezeket a rezgéseket olvassa le. Az egészséges, de legyengült rezgéseket felerősíti, a kóros, diszharmonikus rezgéseket pedig kioltja, majd ezeket a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. Ön így mentesül a gyógyszeres kezeléstől és annak mellékhatásaitól. Nem juttatunk nikotint a szervezetébe annak érdekében, hogy leszokjon róla. A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően néhány órán belül megszűnik.

Így, eszébe sem jut rágyújtani, és méregteleníti a szervezetét. Nem lesznek elvonási tünetei.

Nem használok idegen anyagokat, a szervezete teljesen természetes úton regenerálódik. A sejtinformációs rendszere szinte azonnal helyreáll, nem kívánja a nikotint, megszűnik a függőség, aminek következtében a cigaretta megvonásától ideges sem lesz.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges:  0670 2345060A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Szalon 2..
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére