Mai­Kupon

A csábítás fő fegyvere a szem. Csábító, vonzó tekintet, hosszú szempillák. Cica szem, vagy csillag tekintet? Tartós, természetes hatású 3D-s szempillák teljes feltöltése 15 000 ft helyett csak 6 200 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A női csábítás fő fegyvere a szem. A hollywoody sztárok szeme is a 3 D-s szempillától nagyobb optikailag, ettől csábítóbb, vonzóbb a tekintetük. Te is szeretnél olyan szempillákat, amelyeket nem kell minden nap kifesteni, amivel lehet zuhanyozni, hajat mosni, és nem változik a színe, hosszúsága, állaga? Hetekig biztosítja a 3 D- s szempilla a csábító tekintetet, amivel semmi teendőd nincs, emellett rendkívül kényelmes, észrevétlen a viselete. Dús hatás, extra hosszúság. Több féle szempilla forma közül választhatsz. Cica szem, vagy csillag tekintet illik az arcodhoz? Választásodban segít a szépségszalon. Pille könnyű természetes hatású 3 D - s szempillák.  Tartós, természetes hatású. A szem színe, nagysága mellett a szempillák hosszúsága is igen jelentős az összhatás tekintetében. A szempillák meghosszabbítására a kozmetikai ipar rendkívül sok fajta szempillaspirált kreált, de egyik sem volt képes 2-3x hosszabbításra, vastagításra, vagy a műszempillákat is háttérbe szorító több hetes megoldáshoz. Hollywood kedvenc csábfegyvere a 3 D-s szempilla.

Jellemzői: dús, vastag szempillák, könnyűek, súlytalanok, viselésük kényelmes, természetes összhatást eredményeznek, extra tartós (akár 2 hónap) , ellenálló, vízálló, spirálozható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/4725688

Bejárat a Kenyeres utca felől.

Parkolás ingyenes. 

Nyitvatartás: H-P: 8-20 SZ 8- 14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Titanilla szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1032 Budapest, Kenyeres utca 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére