Mai­Kupon

Kategóriák

A fejfájás és a migrén gyógyítható az IBR-system® diagnosztikai és terápiás rendszer segítségével! Felmérés és konzultáció 8.990 Ft a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A migrénes vagy fejfájásos megbetegedések száma rohamosan nő. Azokban az esetekben, amikor a gyógyszerek már nem hatnak, még mindig megoldást jelenthet egy új, magyar technológia, ami világújdonságnak számít. A magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató és fejlesztő csoport létrehozott egy olyan berendezést, amely mellékhatás- és fájdalommentes, biológiai terápiát tesz lehetővé kitűnő eredményekkel.A kupon tartalma:

 • Egy teljesen fájdalom és mellékhatásmentes IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérést, melynek segítségével eldönthető, hogy milyen eredményekkel gyógyítható a fejfájás és migrén.
 • A vizsgálatokat két orvosi rendelőben is igénybe lehet venni: Budapest belvárosában és Győrben az előre egyeztetett időpontokban!
 • Legmodernebb technológia.
 • A vizsgálatot orvos végzi és értékeli ki.
 • Gyors és megbízható eredmény.

Ismerje meg Ön is az IBR-SYSTEM® felmérést:

 • Segítségével feltárhatók azok az okok, amelyek a funkcionális zavarokat okozzák. Ezért lehetőség nyílik az ok megszüntetésére, így a migrén végleges meggyógyítására is.
 • A szervezetben áramló információkat mikrointenzitású elektromos és mágneses jelzésként érzékeli. Elősegíti a szervezet immun- és önregenerációs tevékenységét, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, és megelőzi a kiújulást.
 • A rendszer az egész szervezetet összességében vizsgálja. A bőrfelszínről elvezetett impulzus-sorozatokban minden szervrendszerünk információja jelen van. Egy grafikon segítségével mindez láthatóvá is válik és kijavíthatók a kóros eltérések. A szervezetről kapott jelsorozat egy speciális visszacsatolással terápiás jelekké alakítható. Egy kezelés sorozattal a kóros információk kiolthatók és a migrén meggyógyítható.
 • Az eljárás során a szervezet maga mutatja meg, hogy mi kell a gyógyulásához. Ezzel az eljárással a migrénes vagy fejfájós betegek 72%-a meggyógyítható mellékhatások nélkül. Az IBR-SYSTEM® segítségével olyan betegségek is gyógyíthatóak amelyekre eddig nem volt lehetőség.

Amit érdemes tudni a migrénről vagy heves fejfájásról :

 • Bármely életkorban kialakulhat, de leggyakrabban fiatal felnőttkorban kezdődik, és a betegek között háromszor annyi a nő, mint a férfi, a lakosság csaknem tíz százalékát érinti.
 • A migrén rohamokban jelentkező heves fejfájás, visszatérő, lüktető, nagyfokú fájdalom, amely többnyire a fej egyik oldalát érinti, ritkábban kétoldali.
 • A hirtelen kezdődő fájdalmat látási, hallási vagy egyéb idegrendszeri tünetek előzik meg.
 • A roham általában havonta egy-négy alkalommal jelentkezik, és fél-egy napig tart, de ez egyénenként változó lehet.
 • Van, akinél életében egyszer és van, akinél havonta többször is előfordul. A roham néhány órától akár három napig is tarthat.
 • Émelygés, hányinger, hányás kísérheti.
 • A fejfájás elmúltával erőteljes fáradtságérzés, kimerültségérzés jelentkezik, amely azonban egyre csökken és hamarosan a szokott egészségi állapotába tér vissza a beteg.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1081 Budapest. II. János Pál pápa tér 13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére