Mai­Kupon

"A feltöltődés szigete tesben és lélekben" 60 perces (frissítő-lazító ) svédmasszázs egy 30 perces ajándék energetikai fejmasszásszal 4000Ft helyett 2000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha megelégelted a rohanást és szeretnél magaddal is törődni, gyere el hozzám egy masszázsra, egy lazításra, egy beszélgetésre vagy egy együtt meditálásra, hogy megújulva frissen, áthangolva kezzd a napod!

Vagy hangolj át te valakit azzal, hogy megajándékozod egy 60 perces frissítő masszázssal és egy ajándék fejmasszázzsal!

Az önmagunk megértéséhez vezető úton elengedhetetlen az önmagunkban rejlő energiák felszabadítása, megélése, megtapasztalása mindahhoz, hogy megtaláljuk valódi önmagunkat a világunkban, és a világban a valódi helyünket. Az oda vezető úton mindenki maga választ, hogy hogyan és miképpen kerül közelebb önmagához, belső békéjéhez, belső szeretetéhez.

 

 Okleveles svédmasszőrként várom kedves vendégeimet immunrendszert erősítő, energetizáló, relaxáló, stresszoldó, blokkoldó, testet-lelket harmonizáló teljes testmasszázsra.

A svéd masszázs egy komplex kezelése mellett a reiki energia átadásával és feltöltésével, tartalmaz energetikai, méregtelenítő, frissítő, lazító elemeket. A masszázs mozdulatai fájdalommentesek, ugyanakkor mélyrehatóak, a páciens gyógyító energiát kap a kezelő által. Megtisztulnak és energiával töltődnek fel a testben található energiacsatornák. A masszázs kellemes ritmusú, a lágy, pulzáló mozgás feloldja a "páncélt", amelyet a blokkok képeztek, így a test, lélek és szellem újra teljessé válik.

A masszázs a test más és más részeit célozza meg. A bőr érintése nem csak az embereket köti össze, hanem a külsőt a belsővel is. Az idegpályák, erek, szövetek és izomzat mind összeköttetésben vannak a szervekkel, ezért van a masszázsnak komplex hatása szervezetünkre.

A stressz, szorongás és a túlterheltség okozta ingerlékenység egyenletes, ritmusos mozdulatokkal csillapítható. Az idegvégződések a bőrön keresztül átadják a többi testrésznek a nyugtató impulzusokat és ezáltal egész testünk ellazul, aminek hatására mélyen és egyenletesen lélegzünk. Masszírozás serkenti a vérellátást, ezáltal jobb a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, és csökken a szív megterheltsége, másrészről a nyirokszövetek stimulálása felgyorsítja a méregtelenítést. A masszázs fokozza az ellenálló képességet, mivel a nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel.

Immunrendszerünk gyengesége nem feltétlenül vitaminhiány, vagy egészségtelen életmód következménye. Óriási szerepe van az olyan pszichikai tényezőknek is, mint amilyen a stressz. Amely következtében az egész testünkre kiható akut, vagy lappangó fájdalom léphet fel. Akinek hajszolt az életvitele, az nehezen tud ellazulni, erőtlen, így testileg sem képes védekezőképességét növelni.

Az emberek közti energiaáramlásnak is jelentős szerepe van, minthogy az energia nemcsak az egyes testekben áramlik, hanem két ember között is. A masszázs lelki és testi nyugtató hatására újból energiával töltődünk fel, megelőzvén ezzel a betegségek kialakulását. A masszőr pozitív energiát ad át és negatív energiától szabadít meg.

 
Amit nyújtok:

  • Svédmasszázs (lazító-frissítő )
  • Lélek-szeretet masszázs
  • Reiki masszázs
  • Reiki nagykezelés
  • Reiki csakra tisztítás-feltöltés

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponok hétfőtől-péntekig  előzetes megbeszélés után válthatóak be.

Zahn Marina

Telefonszám: 0620/4124326


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DiBamboo Egészségház
Cég
Zahn Marina
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Ipar u.2.a B épület
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére