Mai­Kupon

A fogékszer öltöztet. A fogékszer ad valami pluszt,ami másnak nincs! Fogékszer 18 000 Ft helyett csak 9 000 Ft-ért. "Öltöztesd" fel fogaid az ünnepekre.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fogékszer jellemzően nőkön látható inkább, és viselőjének esztétikai látványát emeli. A jól elhelyezett fogékszer kedves, vidám, esetleg szexis megjelenést kölcsönöz. Különböző fajtájú fogékszerek vannak. Lehetnek megcsillanó kis strassz kövek, fehérek, átlátszóak vagy színesek, de arany lapocskákat is választhatnak a hölgyek. Nem csak a színek, de a formák között is tobzódhatunk.A szem, a száj az emberi arc legszembetűnőbb része. Az emberek beszéd közben egymás szemét, száját nézik az első pillanatokban. 

A fogékszer felhelyezése és eltávolítása nem károsítja a fogakat.

A fogorvos a felső metszőfogakra vagy a szemfogra ragasztja a fogékszert. Az elhelyezést a fogorvos a pácienssel közösen beszéli meg. A fogékszer felhelyezéséhez, a fogorvosnak  nem kell megfúrni a fogzománcot. Az apró kis ékszert a fogorvos egy a fogászat más területein is használt ragasztóval illeszti a helyére. Ezt követően folyékony esztétikus tömőanyaggal rögzíti. A fogékszer a fogzománcot nem károsítja, a fogékszer, a ragasztó nem oldódik a szájban.

 

Meddig marad a helyén a fogékszer?

Az időtartam függ az ékszer elhelyezkedésétől, a páciens táplálkozási szokásaitól, illetve esetleges harapási rendellenességeitől.

 

A fogékszer eltávolítása

Ha a páciens idő közben megunja a fogékszer viselését, vagy csak más típusú, mintájú fogékszert szeretne, a fogékszer könnyen eltávolítható, vagy más formára cserélhető. A fogorvos egy fogászati műszer segítségével, egy mozdulattal lepattintja a páciens kérésére a fogékszert.

 

A szolgáltatóról: A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő Magyarországon a legelső fogászati rendelők között volt. Dr. Győrfi Adrienne 1983 óta tanít Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, jelenleg egyetemi docensként oktat.


 

           

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 2434175

H-P: 9-20

www.altatasos-fogaszat.hu

 

2013 január 7- és 20-a között a szolgáltató nem elérhető!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Németpróna utca 41/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére