Mai­Kupon

A golyót dobjátok és ne egy hátast a számlát látva! Hozd el barátaid vagy kollégáid a Sugár Bowling & Pub-ba és töltsetek el együtt egy sportos estét. Csoportos bowlingozás és vacsora 15 fő részére 120.000 Ft helyett 60.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ne a szöveget lökd, hanem a golyókat! Gyere el a barátaiddal vagy kollégáiddal, és töltsetek nálunk egy sportos vidám estét! Bowlingozhattok 3 órát és kaptok egy csodás vacsorát! Csak gyűjts össze 15 főt és már jöhettek is féláron!Tudnivalók:

3 óra bowlingozás svédasztalos vacsorával 15 fő részére.

- több kupon is felhasználható

- világszinvonalú bowling pályák

- a kupon svédasztalos vacsorát tartalmaz

 

További információk:

2008. novemberében megnyitotta a kapuit a Sugár Bowling & Pub. Az ország legújabb és egyben legmodernebb bowling-centere és szórakoztató központja, Budapest legnagyobb forgalmú csomópontján, az Örs Vezér terén, a megújult Sugár Üzletközpont első emeletén várja látogatóit.

A Sugár Bowling & Pub a 10 sávos, teljesen automata pályás, (zsinór nélküli) bowling mellett 8 professzionális biliárdasztalnak, léghokinak és egy sport pubnak is helyet adó szórakoztató központ, ahol a látogatók közel 1500 m2-es terüeten több kivetítőn és LCD televízión követhetik az aktuális sporteseményeket.

A pályák egyedi látványelemekkel (UV fénnyel, pálya melletti futófénnyel) vannak ellátva, melyek az esti órákban különleges hangulatot teremtenek a játékosok számára.

A számítógépes rendszer egyedi animációkkal, hangokkal teszi szórakoztatóvá a játék, illetve a pontszámok alakulásának követését. A Pub pedig a frissítő italok, különleges koktélok mellett, hideg és melegétellel igyekszik minden igényt kielégíteni, míg a Sugár Üzletközpont 2 óra ingyenes parkolást biztosít a bowlingterem látogatóinak.

A gyermekek részére könnyített golyókkal állunk rendelkezésre, így elősegítve a gondtalan családi szórakozást.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A kupon beváltható: 2012.január 02.-2012. március 01. között

Telefonos egyezetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06-21-252-5349

15 fő felett előzetes egyeztetést követően a catering kedvezményes áron bővíthető.

A kupon beváltása és az ezzel járó előzetes foglalás függ a rendelkezésre álló szabad helyek számától.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sugár Bowling & Pub
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Örs Vezér tér 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére