Mai­Kupon

„A haj szépsége az egészséges fejbőrből születik” Mikrokamerás hajdiagnosztika 5000Ft helyett csak 2500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az elmúlt évtizedekben jelentősen megemelkedett a hajhullás, kopaszodás stb..tüneteivel  küszködők száma. Sokan csak akkor tulajdonítanak ennek  jelentőséget, amikor fodrászuk,  környezetük is észre veszi, ilyenkor kapkodva különféle készítményeket kezdenek alkalmazni, vagy vitaminokat szednek,de sajnos sok esetben eredménytelenül. Ahhoz hogy kiküszöböljük a felesleges vizsgálatokat,gyógyszereket, inkább forduljunk olyan szakképzett szakemberhez, aki személyre szabott kezelést állít össze a meglévő haj és fejbőr problémánkra.Az ORising a világon az egyetlen eredeti fejbőrkozmetológiai anyag, amivel speciálisan, egyénre szabott kezeléseket állítunk össze. Lehet szalonban,és vagy otthon végezni. Természetesen az otthoni alkalmazás során pontosan követni kell a kezelőlap utasításait. Az Orising termékekkel egy időben más termékcsaládot használni szigorúan tilos.

A hajgyógyász belső problémákra is rávilágít,ugyanis azok hiánybetegségeket okozva vezetnek hajhulláshoz, korpásodáshoz vagy egyéb tünetekhez. Előfordulhat hogy a haj minősége, tartása vagy vastagsága változik meg. Súlyosabb esetekben,psoriasis tünetmentesítését vagy genetikai,és foltos kopaszodás, menopauza vagy kemoterápia okozta hajveszteség kezelését is sikeresen gyógyítjuk.

Az Orising termékek garantáltan biológiai technológiával előállított, kizárólag természetes alapanyagú növényi kivonatok,ezért kúra szerűen kell őket alkalmazni a bőr élettani ciklusának ütemében. A kezelések száma a probléma súlyossága szerint változik, de legalább 6 hét.

A mi munkánk lényege:” A kliens érdekében gondolkodni és cselekedni”

Az Orising aktív kezelő hatóanyagok, melynek növényi eredetű esszenciális elemei konkrét megoldást jelentenek minden létező haj, és fejbőr problémára.

Ne felejtsd el, ahogy a szerveztünk is, úgy a hajunk is, időnként visszatérő kúraszerű feltöltést igényel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A  kupon felhasználásához telefonos egyeztetés a 0613672640 vagy 06209912477, 06203237254-es telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hajklinika
Cég
Novotni Gabriella
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Bécsi út 81
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére