Mai­Kupon

A határt Te szabod meg, vagyis a szempilláid! Igéző LuXLash 3D szempilla korlátlan pillaszál felrakással, II. kerületi SzépségSarok Szalonban, most 70% kedvezménnyel 4250 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gyönyörűbb, hosszabb és természetes szempillákat szeretnél? LuXLash 3 dimenziós műszempillával mindezt elérheted! 

Korszerű eljárással és minőségi termékekkel szépülhetsz! Az eljárás során a szemed szépségét kihangsúlyozzák, miközben az esetleges apróbb szemhibákat korrigálják. Fontos, hogy nem roncsolja a saját szempillákat. 

A 3D minőségi szempilla-hosszabbítással csábítóbb és igézőbb tekinteted lesz. A 3D szempilláidat hosszú heteken keresztül viselheted és ellenállnak még a mechanikus ártalmaknak is!A 3D pilla már a nők hétköznapjaiban jelen van. Azok körében, akik viselték, viselik és viselni is akarják. Tulajdonképpen hihetetlen időtakarékos, hiszen nem kell sminkelni, ugyanis mintha állandóan make-up lenne rajtad. A legjobb benne az, hogy nagyon kényelmes, időtakarékos és természetes!

Eljárása: a 3D-s pillát egyesével rögzítjük a saját pillaszálhoz! Különböző pilla vastagság és nagyság közül lehet választani. A határokat te szabod meg, ugyanis annyi pillát helyeznek fel neked,  amennyi pillaszálad van!

„Hosszan tartó hatás” 2-4 hetente szükséges csak pótlás. Nem kötelező a kozmetikai szempillafestés és kontaktlencsével is kiválóan lehet viselni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez telefonos egyeztetés szükséges, a kupon lejárata előtt legalább 1 héttel (2012. november 23-ig!) A szolgáltató telefonszáma: (06-20) 343-1331, keresd Ágit! A szalon pontos címe: II. kerület. Budapest, Fillér utca 1.-Szépség Sarok. Sarok (Csak hajvágó fodrász szalon mellett található!)

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél, eltérni akkor azt a szolgáltatóval a beváltás előtt 24 órával le kell egyeztetni. Amennyiben ez nem történik meg akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont!

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SzépségSarok - Arc és Testkozmetika
Cég
Ferencz Ágnes
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Fillér utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére