Mai­Kupon

A jó közérzetedhez már csak egy tartós sminktetoválásra van szükséged? Akkor itt a lehetőség most hihetetlen áron 6.890Ft-ért profi szakembertől !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A profi sminktetoválással a nap minden percében úgy mutatkozhatsz, ahogy a legszebbnek érzed magad, anélkül, hogy erre akár egy percet is fordítanál! 3 felület közül választhatsz (szemöldök-, szemhély alul vagy felül)!A sminktetoválás általában 3-4 évig díszíti arcunkat, technológiától, festékminőségtől, és személyes adottságoktól függően. Most választhatsz 3 lehetőség közül (szemöldök, szemhély alsó vagy felső része), hogy Te is élvezd ennek előnyeit!

Szemöldöktetoválás

A szemöldök meghatározó az arc harmóniája szempontjából, mivel közel helyezkedik el a szemhez. A nem megfelelő szemöldök jellegtelenné teheti az arc karakterét.

Szemhéjtetoválás

A szemhéj alsó és/vagy felső részének pigmentálása kiemeli a szem színét és növeli kifejező erejét. A szempillák közötti finom vonal sűríti a szempillákat és szinte mindenkinek jól áll!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Losó Nikolett: 70/2200-403


Cím: Bp. 1193 Deák Ferenc u.- Móricz Zsigmond u. sarok


Saját részre 1 ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!


A kuponnal rendelkezőknek 1 hónapon belül a korrekció 5.000Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépségsarok
Cég
Losó Nikolett e.v.
Telefon
Szolgáltatás helye
1193 Budapest, Móricz Zsigmond u-Deák Ferenc u. sarok
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére