Mai­Kupon

A jövő játéka megérkezett! Virtuális valóság 3.990 Ft-ért Budapest központjában, melyet akár 4 fő is használhat! Éld át a virtuális térben mindazt, amit eddig csak képernyőn láthattál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Virtuális valóság.

Mi ez az egész? A VR egyszerre a legmenőbb szórakozás és maga a jövő. Itt tényleg minden lehetséges. Biztos volt már, hogy nagyon beszippantott egy játék vagy egy 3D-s film. Na a VR ennél is sokkal jobb. Itt tényleg minden lehetséges. Szeretnél lebegni egy nagyváros felhőkarcolói között?

Delfinekkel, bálnákkal úszkálni a tengerben? Vagy éppen űrhajóval lövöldözni a virtuális térben? Esetleg ahhoz sem vagy csirke, hogy átéld a legkeményebb rémálmaidat? Csak vedd fel a VR szemüveget, és mindez valóra válik.

Most mindezt megteheted egyedül vagy akár a barátaiddal 60 percben.Gyere el Budapest legmenőbb VR központjába, és nézd meg a saját szemeddel a legújabb csúcstechnológiát. Mindenki erről beszél, de még sokan ki sem próbálták. Te most az elsők között rögtön a legtutibb eszközön és legmenőbb játékokon keresztül ugorhatsz fejest a jövőbe. 

De csak akkor, ha nem vagy csirke. Te bevállalod? Ha igen, akkor biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részed. Ja és még mielőtt megijednél: állítólag jó arcok vagyunk. Szóval nyugodtan kérdezhetsz. Mutogatunk, magyarázunk segítünk. Nyugi, a VR-ban még mindenki noob.
 

VR Játékok

Több, mint 100 játék közül választhatod ki katalógusunkból a legszimpatikusabbat. De azt sem bánjuk, ha kijátszod az összeset :) A játékokat úgy válogattuk össze, hogy a legkeményebb gémerek is megtalálják kedvencüket és azoknak is tudjunk valamit ajánlani, akik nem akarnak térdig gázolni a vérben.
 
Te döntöd el, hogy mit szeretnél. Csak körülnézni egy kicsit a virtuális térben, vagy rögtön szétlőnél mindent, ami mozog? Csak ülnél, vagy megmozgatnád magad játék közben? Itt bármi lehetséges. Az összes játék kimaxolja a VR kínálta technikai lehetőségeket és ezért baromi izgalmas és élvezetes.
 
A kupon tartalma:

1 óra VR élmény 1 vagy akár 4 fő részére játékidő megosztással.


Vásárolj annyi kupont, ahányan együtt szeretnétek játszani vagy osszátok meg a játékidőt, használjatok egy szemüveget akár 4-en egy órán át single játékokkal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. augusztus 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitva tartás:

Elérhetőség:

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére