Mai­Kupon

A Kárpátok kincse most házhoz megy! Kezdje az új évet feltöltődve! 4 kg natúr parajdi fürdősó 3.440,-Ft helyett 1.990,-Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Keleti Kárpátok lábainál elterülő parajd-szovátai medence az egyetlen olyan tájegység, amely legfőbb ásványkincséről kapta nevét: a székely Sóvidék. Parajd község évszázadok óta vonzza egész Európából a gyógyulni vágyó turistákat.Parajd sóbányájáról és sósfürdőiről híres. A parajdi sóbánya és a sósfürdő méltán tett szert a világhírnévre. A sóbánya hatalmas csarnokait légúti problémákkal küzdők látogatják, míg a környék tavainak és fürdőinek sós vize elsősorban az ízületi és bőrpanaszokat enyhíti. 

A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett. A kézzel bányászott és aprított parajdi só mindennemű környezeti szennyeződéstől és adalékanyagtól mentes, a természetes són kívül csak ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A fejtett parajdi kősó nem fehér, hanem szürkés színű. Ezt az elszíneződést a sóban lévő természetes ásványi anyagokban igen gazdag iszapmaradvány okozza (ennek aránya kb. 3,5-4%). A parajdi só kálciumot, káliumot, jódot, brómot, magnéziumot és még más nyomelemeket is tartalmaz. 

A parajdi sós fürdővíz elősegítheti a méregtelenítést, nyugtató, lazító, valamint vérkeringést serkentő hatású lehet. Hozzájárulhat a gyulladások megszüntetéséhez/megelőzéséhez, valamint az ízületi és izomfájdalmak csökkentéséhez. Jótékony hatással lehet sokféle bőrpanasz esetén is. A parajdi sóból készült fürdő nemcsak bőrproblémák, hanem mozgásszervi és reumatikus megbetegedések, stressz és nőgyógyászati problémák esetén is alkalmazható. 

A fürdővíz hőmérséklete kb. 36-38 fokos, egy-egy fürdés időtartama pedig legalább 30 perc legyen. A sófürdőzni kúraszerűen érdemes! A parajdi fürdősó használata után tapasztalhatjuk, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is. 

A parajdi natúr fürdősó 4 kg-os kiszerelésben, praktikus visszazárható vödörben vásárolható meg mostani akciónk keretében. 

Étkezési célra nem használható!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Étkezési célra nem használható!

Átvehető nyitvatartási időben (keddtől péntekig 10 és 18 óra között) kizárólag 2013. február 5. és 2013. február 15. között!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fehér Arany Sókuckó
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére