Mai­Kupon

A legfontosabb?! Az egészség! Teljes bioenergetikai mérés, aura tisztítás, átok levétel, földsugárzás mérés, 14 500 Ft helyett rendkívüli akciós áron: 3 600 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bioenergetikai állapotfelmérés, aura tisztítás és föld sugárzás mentes környezet, valamint átok levétel = betegségeid megszűnnek, lelki bánatod elmúlik, közérzeted javul, céljaid könnyedén eléred. A siker és az egészség kulcsa a kezedben van, ez a kupon több szolgáltatást nyújt számodra, vagy szeretted számára. Most egy kuponnal kihagyhatatlanul kedvező áron megszerezheted a teljes megtisztulást. Próbáld ki, ezzel a kuponnal csak nyerhetsz!  A kupon tartalma:

teljes bioenergetikai állapotfelmérés,az összes belső szerv működésének mérése
auramérés,
auratisztítás,és feltöltés
szellem,átok levétel,
valamint radiesztéziai negatív földsugárzás mérés,azaz fekhelykimérés
és tanácsadás
 
Aura tisztitás:
Ugye te is kíváncsi vagy, hogy mit „mesél” rólad az aurád? Szeretnéd tudni, hogy hol vannak erősségeid, vagy esetleges elakadásaid, amelyek többféle, testi-lelki problémát is okozhatnak? Az aura, a testünket körülvevő elektromágneses energiaburok, amely nélkül az élet nem létezhet, és ami magában foglal minden testünkre, lelkünkre, energetikai jellemzőnkre vonatkozó információt, még akkor is, ha ez az információ nem mindenki számára hozzáférhető.

AURA ÉS TÉRTISZTÍTÁS A NEGATÍV ENERGIÁKTÓL!!! TAPASZTALD MEG A KÜLÖNBSÉGET! 

A radiesztézia a káros földsugárzásokat, vízereket, törésvonalakat tanulmányozza, ami befolyásoló erővel hat szervezetünkre. Aki benne fekszik, dolgozik ezekben, azok rövidebb-hosszabb idő alatt komoly betegségeket kaphatnak, hiába nyitottak alternatív megelőzési, gyógyászati megoldásokra. A káros sugárzások napi szinten rontják az alternatív megelőzés hatásfokát és a szervezet még nagyobb energiát használ, hogy ellendolgozzon a sugárzásoknak. Az energiavesztés napi szinten megterheli a szervezetet, stresszt okoz és később betegség képében jelenik meg.

Tehát segítjük a megfelelő energetizálási folyamatot, ha mentesítjük a szervezetet a sugárzásoktól - így nem „szöknek el” a hasznos energiák.

A másik téma minden egyéb energia-szmog, amit a digitális világban, egy veszekedésben, vagy "energiavámpíroktól" - és még sorolhatnám hányféle módon - tudsz összeszedni.

Belegondoltál már, hogy azzal is mennyit teszel magadért és szeretteidért, ha saját aurádat és lakóteredet megtisztítod? Tudod, hogy mennyire felszabadultnak érzed majd magad?

Az utóbbi idők eredményei szerint már nem is érdekes, hogy mi volt a rossz energia, csak a lényeg, hogy már nincs. Persze ez nem old meg mindent...de a további lépéseket - ha nyitott vagy rá - a terápiáimnál olvashatod...és az eredmény valóban érezhető sok szinten az életedben!!!

 

A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak,a tünetek elnyomása,csupán átmeneti megoldást eredményez.A test a tünet hordozója,a testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot.
Mai világunkban sajnos egyre többen küzdünk lelki problémákkal, a hétköznapi stressz okozta pszichikai terheléssel, melyek befolyással lehetnek mindennapjainkra. 
A bioenergetikai segítség elindíthatja az öngyógyító folyamatokat, segíthet a kapcsolatteremtő folyamatok beindításában.
Bioenergetikával nagy mértékben növelhető a szervezet ellenálló képessége, ehhez a folyamathoz tudok segítséget nyújtani.
 
 
Az átok eredetileg a kimondott szó erejébe vetett ősi hiten alapul – azon, hogy amit kimondunk, az teljesülni fog. Fontos tudni, hogy az átok elsősorban azon fog, akiben túl sok a negatív energia. Szinte csak rossz dolgok történnek velünk. Bármibe fogunk, folyamatosan kudarcok érnek bennünket, és akármennyire is erőlködünk, nem tudunk változtatni ezen. 
Úgy érezzük, elhagyott az erőnk, de az orvosok nem találnak betegségre utaló jeleket.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  30  3702342

H-P :9-20

Spell Szépségszalon

Bővebben: weboldal: www.spellszepsegszalon.5mp.eu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Spell Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1146 Budapest, Nagy Lajos király útja 88/C.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére