Mai­Kupon

Kategóriák

A MeDoc Egészségközpont karácsonyi ajánlatai: "Karácsony, Törődés, Egészség!" Ajándékozzon egészséget Karácsonyra! Egyedi ajándékcsomagok ötletek a MeDoc Egészségközpont kínálataiból, már 18.000 Ft-tól!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ünnep mindenkinek mást jelent, de abban egyetérthetünk, hogy ez az ideje a másokkal vagy önmagunkkal való törődésnek. Milyen jó, hogy a karácsony mindig év végén van: így a szeretteinkkel töltött idő mellett módunk van testben és lélekben is rákészülni a következő esztendőre. Az alábbiakban olyan ajánlatokat készítettünk Önnek, amelyben nem csak maga a szolgáltatás az egyetlen érték, hanem azon orvosaink és más munkatársaink személye, akik a vizsgálatokat és kezeléseket végzik majd. Bízunk abban, hogy hozzánk ellátogatva valóban értékes perceket tölt majd el!A MeDoc Egészségközpont karácsonyi ajánlatai az egészség jegyében a következők:


Kardiológiai állapotfelmérés csomag 47 500 forint helyett 26 000 forint.


Hányszor hallottuk már a családban azt a frázist, hogy “Elkísérlek, csak vegyél részt egy orvosi vizsgálaton!” Ha bárkinek szerettei közül régóta esedékes egy alapos orvosi kivizsgálás, vezesse el hozzánk! Így nem csak azzal tesz jót, akit megajándékozott, de mi is meglepjük Önt egy tetszőlegesen felhasználható, 30%-os kedvezménykuponnal, amelyet 2015-ben bármikor, bármely nem akciós szolgáltatásunk igénybe vételekor felhasználhat.


A csomag tartalma:

 • Kardiológiai szakorvosi vizsgálat
 • EIS biorezonancia vizsgálat
 • Arteriográfos érfalrugalmasság-mérés
 • Vérből (nagyrutin)
 • 30%-os kedvezménykuponnal, amelyet 2015-ben bármikor, bármely nem akciós szolgáltatásunk igénybe vételekor felhasználhat.


Természetgyógyászat és mini wellness csomag 36.800 Ft helyett 22.000 Ft.

Akár már az ünnepi készülődés is jó alkalom lehet, hogy ajándékozóként vagy megajándékozottként több figyelmet fordíthassunk saját testi-lelki épségünkre. Ezt a csomagot úgy állítottuk össze, hogy csupa figyelmes szakemberrel találkozhasson, ne csak egy szolgáltatást, hanem valódi törődést kapjon. A konzultáció és a biorezonancia vizsgálat segít abban, hogy felmérje szervezetének tartalékait, fényt derítsen esetleges egészségügyi problémákra; a masszázs ellazító hatása pedig segíthet abban, hogy igazán ünnepi hangulatba kerüljön.
 
A csomag tartalma:

 • Orvos által végzett természetgyógyászati konzultáció és kezelés
 • EIS biorezonancia vizsgálat
 • Frissítő svéd masszázs teljes testre csokoládéval vagy mézzel (50′)
 

Év végi relax és újévi felkészülés csomag 36.000 Ft helyett 18.000 Ft-ért! 
 
Ha azt szeretné, hogy a jövő év sokkal jobban sikerüljön, vagy ezt kívánná szeretteinek is, tudatos felkészülésre és pihenésre van szükség. Ehhez ajánlunk egy megelőző szűrést és hozzá masszázst, hogy az év végét ellazulva tölthesse, és idejében rendezhesse esetleges egészségügyi problémáit. A nyugalom és az egészség jó alap, amelyre bátran építkezhet!

A csomag tartalma:

 • Laborvizsgálat vérből (nagyrutin)
 • EIS biorezonancia vizsgálat
 • Frissítő svéd masszázs teljes testre (50′)
 • Arcmasszázs (20′)

 

Az ajánlat feltételei

Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között.

 

A MeDoc Cézár pontos címe: Budapest, 1132, Visegrádi u. 74.


Szolgáltató
MeDoc Cézár
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi u. 74.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére