Mai­Kupon

Kategóriák

A MeDoc Egészségközpontban szívultrahang és alsó végtagi Doppler vizsgálat, kardiológus szakorvosi kiértékeléssel 12.200 Ft-ért! Foglalja le kuponját 2.440 Ft-ért!

Szívultrahang és Doppler vizsgálat - Egészség kupon
Eredeti ár:27 000 FtElőlegben fizetendő:2 440 FtTeljes ár:12 200 Ft55% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szívultrahang és a Doppler vizsgálat teljesen fájdalommentes és segítségével megelőzhetőek vagy időben felismerhetőek különböző szív-és érrendszeri betegségek! A vizsgálat során a kardiológus szakorvos komplett tájékoztatást kap a szív alakjáról, nagyságáról, illetve megfigyeli a szív mozgása is. Segítségével a szívüregek mérete és a kamrafal vastagsága is megmérhető.A kupon tartalma: Szívultrahang vizsgálat, alsó végtagi Doppler vizsgálat, kardiológus szakorvosi kiértékelés.

Szívultrahang: A kardiológus szakorvos a szívultrahang segítségével mozgóképet nyer a szívről, szívüregről, az azokat határoló falak valamint a billentyűk és a szívburkot állapotáról. A vizsgálat alkalmas például az infarktus utáni falmozgási zavarok, hegesedés, billentyűbetegségek, a szívüregek közti kóros irányú véráramlás, a szív üregeiben kialakult vérrög, a szívburokban meggyűlő folyadékkimutatására is. A szív ultrahangvizsgálata során a beteg meztelen felsőtesttel hanyatt fekszik az ágyon. Bőrét az ultrahanghullámok terjedését elősegítő zselével kenik be. A vizsgálófejet ráhelyezik a bőrére, esetleg kissé rá is nyomják a mellkasára. Az orvos a vizsgálófejet mozgatva próbál képet alkotni a szív különböző területeiről. Olykor arra kérheti a pácienst, hogy forduljon a bal oldalára, karjait emelje a feje fölé. A képet a képernyőn az orvos kimerevítheti, lemérheti az ott látott képletek méreteit.

Mire szolgál a szívultrahang? Egészségi állapot felmérésre. Örökölhető betegségek szűrésére. Szívbillentyű hiba igazolására. Szívinfarktus helyének megállapítására, szövődmény kimutatásra. Szívelégtelenség igazolására. Mellkasi fájdalom okának tisztázására. Magas vérnyomás optimális gyógyszeres kezelésének tervezéséhez. Veleszületett szívhibák operációja utáni felnőttkori állapot követésére. Szívburok betegségek kimutatására. Szívritmuszavar esetén felmérésére. Szélütés okának tisztázására. Kemoterápia során a szív állapotának követésére.

Alsó végtagi Doppler vizsgálat: A vizsgálat segít a kezdődő érelmeszesedés felismerésében. Az alsó végtagok esetében e módszerrel lehet obliterativ érbetegséget diagnosztizálni, hiszen ha a bokák felett mért perfusiós nyomás alacsonyabb a felkaron mért nyomásnál, akkor ez érszűkületet jelent. Az érbetegség megállapításán túl a módszer alkalmas az érelzáródás helyének megállapítására is. A Doppler mérés az érbetegség súlyosságáról is tájékoztat, ugyanis minél súlyosabb az érbetegség annál nagyobb a nyomásgrádiens. Az alsó végtagi és a felkari nyomás hányadosát Doppler indexnek nevezik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között.

 

A MeDoc Cézár pontos címe: Budapest, 1132, Visegrádi u. 74.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Cézár
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi u. 74
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére