Mai­Kupon

Kategóriák

A MeDoc Kárpátban 4 lépéses komplett nőgyógyászati csomag méhnyakrák szűréssel, ultrahanggal, manuális emlővizsgálattal és ultrahangos csontsűrűség méréssel, most 16.000 Ft! Foglalja le kuponját 3.200 Ft-ért, a fennmaradó 12.800 Ft a helyszínen fizetendő!

Komplett nőgyógyászati szűrőcsomag. - Egészség kupon
Eredeti ár:26 900 FtElőlegben fizetendő:3 200 FtTeljes ár:16 000 Ft41% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Teljesen komplett szolgáltatást tartalmazó nőgyógyászati szűrővizsgálati csomag a MeDoC Kárpátban. A csomag tartalmazza az alábbiakat: Anamnézis felvétele. Emlő vizsgálat. Méhnyakrák szűrés. Hüvelytükrözés. Bimanuális hüvelyi vizsgálat. Hüvelyi ultrahang. Ultrahangos csontsűrűség mérés.A MeDoc Egészségközpont tevékenységének középpontjában a megelőzés, a prevenció áll. Világviszonylatban és Magyarországon is a mellrák után a méhnyakrák a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. Éppen emiatt olyan fontos, hogy az időben elvégzett szűrések segítségével a lehető legkorábban fel lehessen ismerni az esetleges eltéréseket! Mivel a méhnyakrák nagyon lassan, hosszú évek alatt fejlődik ki, így azon daganatos betegségekhez tartozik, mely korai szakaszban észlelve 100 százalékban gyógyítható. A nőgyógyászati szakvizsgálaton való rendszeres részvétel minden nőnek ajánlott legalább 1-2 évente, még abban az esetben is ha teljesen panaszmentes! A rendszeres szűrésnek éppen ezért van kiemelkedő jelentősége, hogy időben észrevegyék a kezdődő daganatot.


Miért fontos a hüvelytükrözés? A kolposzkópia vagy hüvelytükrözés egy diagnosztikai eljárás, ahol kolposzkópot használnak a megvilágított és felnagyított méhnyak, hüvely és vulva vizsgálatára. A kolposzkópia lehetővé teszi a vizsgáló orvosnak, hogy a felnagyított kép alapján megkülönböztesse a normálisnak látszó szöveteket az abnormálisoktól és ez alapján az orvos biopsziát vehet a gyanúsnak látszó szövetből. A kolposzkópia célja a még nem rákos elváltozások észlelése és kezelése.

 

Bimanuális vizsgálat lényege: A vizsgálat során a szakorvos áttapintja a kismedencét, a méhet és a petefészkeket. Ilyenkor a méh nagyságát és helyzetét, illetve a két petevezeték és petefészek nagyságát ellenőrzi, méretbeli eltéréseket keresve. Ennek a vizsgálatnak a segítségével derülhet ki, az, hogyha valakinek például előre vagy hátrahajló a méhe, esetleg miómája, vagy méhmegnagyobbodása van.

 

Hüvelyi ultrahang: A nőgyógyászati, hüvely ultrahang célja a kismedence áttekintése. A nőgyógyászati ultrahang vizsgálat során információt kapunk a méh és petefészkek helyzetéről, nagyságáról, szerkezetéről és ezek kóros elváltozásairól. Segítségével például kimutatható a méhizom daganat, megállapítható a nagysága és pontos elhelyezkedése a méhfalban. A petefészkek vizsgálata során kimutathatóak a petefészek ciszták, mérhető a nagyságuk. Az ultrahang vizsgálat segítségével az orvos válaszokat kaphat arra, hogy miért fordulhat elő például vérzészavar vagy pontosan mi állhat a görcsös alhasi panaszok hátterében.


Méhnyakrák szűrés: Ez a szűrővizsgálat egy rutin vizsgálat, mely során, a nőgyógyász a méhnyakból kis kefe segítségével un. citológiai mintát vesz, ami minimális kellemetlenséggel jár. Majd a mintát kenet formájában a citológiai laboratóriumban mikroszkóp alatt megvizsgálják, és olyan sejteket keresnek, amelyek rákmegelőző vagy rákos elváltozásra utalhatnak.

 

Csontritkulás vizsgálat: A csontritkulás kialakulása lassú folyamat. Tünetei gyakran akkor válnak nyilvánvalóvá, amikor a csonttömeg veszteség olyan nagyfokú, hogy a csontozat már nem bírja el a megszokott terhelést. Bár a csontritkulás nem gyógyítható, de megelőzhető és karbantartható. A MeDoc Egészségközpontban végzett ultrahangos csontsűrűség mérés segít a tünetek és panaszok kialakulása előtt felismerni a betegséget. Az ultrahangos csontsűrűség mérés legnagyobb előnyei a hagyományos eljárással szemben, hogy gyors, kényelmes és pontos. Az itt használt készülék az ultrahang segítségével néhány lépésben megállapítja, hogy fennáll-e csontritkulás, annak mértékét mind grafikusan, mind szövegesen ábrázolja.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között.

 

A MeDoc Kárpát pontos címe: Budapest, 1133 Kárpát u. 7/B I. em. (11-es kapucsengő). 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Kárpát
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 7/B
I. em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére