Mai­Kupon

A megálmodott frizura egy mesterfodrásztól! Női hajvágás 4500Ft helyett 1500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Verseny és bemutató fodrász vagyok Zuglóban, 16 éve. Tanulmányaimat Londonban, Párizsban, Bolognában, Milánóban szereztem és a versenyek bemutatók tapasztalatain keresztül bővítettem. Várom minden olyan kedves vendég jelentkezését aki otthon is könnyen elkészíthető praktikus, divatos, arcához és stílusához illő frizurát szeretne. Aki tanácstalan abban, hogy mi a legelőnyösebb szín és forma számára, aki szeretne átalakulni de nincs ötlete… Aki tudja mit akar és egy profi vágással szeretné elérni a legújabb divat szerinti frizurát.


Anyagaim természetes alapúak, kimélően, fényesen változatos színárnyalatokban teszik szebbé vendégeimet, a kismama vagy érzékeny bőrűeknek számára ammónia mentes szinezőt használok.

Hogy jó döntést hozzál hajformád és hajszíned megváltoztatásában fontos a Szakember tanácsa, véleménye, melyet részletesen megkonzultálok, tervezek vendégemmel együtt, figyelembe véve a trendeket, újfajta technikákat, vendégeim kérését.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/223-7376-os telefonszámon.

Az akció  rövid, kisközép, közép hajra vonatkozik! (A válig érő haj hosszúnak számít.)Hosszabb, dúsabb hajnál a különbözetet a helyszínen kell fizetni!

Egy ember 1 db kupont vásárolhat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ezoterika Szépségszalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 40/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére