Mai­Kupon

A menő frizura siker az oviban, suliban! Gyermek hajvágás igény szerint mosással és szárítással 2000 Ft helyett félárú kedvezménnyel mindössze 990 Ft-ért a Móricz Zsigmond körtér közelében a Napszépe Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha korábban már próbáltad Te magad levágni gyermeked haját, akkor nagyon jól tudod, hogy ez nem is olyan egyszerű művelet. Folyton mozgó fej, matató ujjacskák, üvöltés a hajvágás okozta félelemtől, és a végeredmény… Nos, bárhogyan is ügyeskedünk, otthon a végeredmény leggyakrabban amolyan klasszikus „bilifrizura” lesz. Pedig olyan egyszerűnek tűnik levágni azt a pár hosszúra nőtt, szembelógó rakoncátlan tincset! Most inkább bízd rá a kicsit egy gyermekbarát, fiatal és kedves szakemberre, Hende Renátára, aki szót ért majd gyermeked kócos kis tincseivel is! Fürtös kis angyalka vagy punk taréjú vagány kissrác?Ne bajlódj otthon gyermeked „megfodrászolásával”! Már az első tincsek igazítását is bízd szakemberre! Most különösen megéri!

Gyakorlott fodrász keze alatt bilifrizura helyett egészen más kerekedik a dologból. A Napszépe Szépségszalon fodrásza, Reni nagy gyakorlattal rendelkezik izgő-mozgó gyermekfejek rendszabályozásában és nagy türelemmel fordul az apró vendégekhez is.

Az ajánlat 1 fő 13 éven aluli kisfiú vagy kislány hajvágását és igény szerinti mosást-szárítását tartalmazza.

Az elkészült frizura formázásához nem használnak semmiféle hajformázót, így a gyermek haját és fejbőrét semmiféle vegyi anyag nem éri.

Ha pedig az első levágott hajtincset szeretnéd eltenni emlékbe, csak szólj a fodrásznak vágás előtt, és szívesen eleget tesz kérésednek!

Az ajánlat kisfiúk és kislányok hajvágására egyaránt érvényes, hajhossztól függetlenül.
Egy kupon egyszeri alkalomra érvényes, ha több gyermeked van, vásárolj több kupont, akár ajándékba is családtagoknak, barátnőknek, hogy ők is értesüljenek a nagyszerű ajánlatról! 

Ne szenvedj hát otthon a hajvágással, csinálj inkább belőle egy kellemes közös programot magatoknak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szalon gyorsan és könnyen megközelíthető mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől a 4/6 os villamossal a Budafoki úti megállótól 2 percre, vagy a 86os busszal, rögtön a megállóban.

Telefonos időpontegyeztetés szükséges Hende Renátánál: 0620/ 289 5015 telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hende Renáta
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére