Mai­Kupon

A Művészgyár csokrából választható: Színes rajzolás és festés / haladó rajz képzés / fotó képzés /videós képzés / viasz festés. A képzések árából 39 990 Ft kedvezményt adunk ezzel a kuponnal, melyet most 15 990 Ft-ért tudsz megvásárolni. AJÁNDÉK KUPON.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A felsorolt képzésekre most kedvezménnyel vagy jogosult ezzel a kuponnal. A fent maradó összeget a helyszínen kérjük rendezni. A képzések Bp-en és vidéken is elérhetőek. A kupon az ünnepekre hasznos ajándék! A címben felsorolt képzésekből kedvedre való választható, vagy a kupon megvásárlása után tájékozódj a Művészgyár honlapján. Ha ajándékba adod, akkor is telitalálat! Az ajándékozott maga választhatja ki, melyik témakör áll hozzá közel.Fotós tanfolyam művészképző, aktfotó, tájkép, színházi fotózás: + 10 000 Ft fizetendő a helyszínen.


 
A négy napos fotós iskolában nem a fényképezőgép használatát, vagy a fényérzékelő működését, de még csak nem is a gépek típusait és menürendszerét tanítjuk meg neked. Arra ott vannak az OKJ -s képző intézmények. Amit itt tanulsz, az a látásmód, a látás, érzékelés, észlelés művészete. Megtapasztalhatod milyen az, amikor nem csak néz, hanem lát is az ember. Megtanítjuk a szemedet és a jobb agyféltekédet együtt dolgozni. Megmutatjuk milyen az, amikor a fényképezőgép a szemed meghosszabbítása, és nem csupán eszköz ami a pillanatot rögzíti. A jobb agyféltekés fotós suli első két napja nem szól másról, mint az érzékelésről és a látásról, a harmadik napon megtanulod a képet esztétikusan és művészi szinten bemutatni, a negyedik napon pedig mindezt egyesítjük.


Színes jobb agyféltekés rajzolás: + 10 000 Ft-fizetendő a helyszínen
 

 

A festőművész képző három napos kurzus a jobb agyféltekés rajzolásra épülőképzés. A színek világa egy csodálatos élményekkel teli külön világ. A képzés végére fogalmad lesz a színkeverés technikájáról, a színekkel való gyógyításról, a színek használatáról az öltözködésben és a lakkberendezésben egyaránt. A kurzusok három naposak.
 
Haladó rajzolás, élőmodelles arc és akt: 2 db. kupon, + 18 000 Ft. Vagy egy Kupon, és 58 000 Ft.

Videós iskola négy nap alatt: +10 000 Ft fizetendő a helyszínen.
 
A négy napos videós iskolában nem a kamera használatát, vagy működését, de még csak nem is a gépek típusait és menürendszerét tanítjuk meg neked. Arra ott vannak az OKJ -s képző intézmények, vagy a kamerák használati útmutatói. Amit itt tanulsz, az a látásmód, a látás, érzékelés, észlelés művészete, dramaturgia, esztétika, képalkotás művészi fokon. Megtapasztalhatod milyen az, amikor nem csak néz, hanem lát is az ember. Megtanítjuk a szemedet és a kamerát együtt dolgozni. Megmutatjuk milyen az, amikor a videokamera a szemed meghosszabbítása, és nem csupán eszköz ami egy filmet rögzít. A videós suli első két napja nem szól másról, mint az érzékelésről és a látásról, a harmadik napon megtanulod a képet esztétikusan és művészi szinten bemutatni, a negyedik napon pedig mindezt egyesítjük. A képzés alatt megtanulsz a vágó, a rendező, és a dramaturg szemével is látni. Megtanítunk a vágóképek fontosságára az atmoszféra megteremtésére, és a zene kiválasztásának szempontjaira.


A viaszfestésről: + 10 000 Ft fizetendő a helyszínen.

A viaszfestés feljegyzések szerint Egyiptomban már ötezer éve ismerték.
Az eljárás lényege, hogy a megolvadt viaszfestéket felhordjuk a felületre, egy forró simítólapát, vagy vasaló segítségével, és ezzel ráégetjük a felületre a viaszfestéket.
Ezzel a módszerrel tárgyszerű, és absztrakt képeket is, művészi előképzettség nélkül, egyszerűen és gyorsan alkothatunk.
 
Pár óra alatt megtanulható, és begyakorolható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

telefonos egyeztetés szükséges: 30 5280284

vagy : a képzésekről és időpontjaikról a www.muveszgyar.com on találsz információt, ill ott tudsz jelentkezni.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MŰVÉSZGYÁR Oktatási Stúdió
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére