Mai­Kupon

A nagy sikerű lábpuhító kupon: Halpedikűrrel a sima lábakért. Halpedikűr most 20 perces: 3 600 Ft helyett 1 490 Ft - ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A sztárok, mint pl Szűcs Judit és lánya is már kipróbálták a halpedikűrt. A halpedikür a természetes lábápolás hatékony és kíméletes módja. A híres ázsiai doktorhalak puhává, selymes tapintásúvá varázsolják a lábát, miközben bizsergetö mikro masszázzsal jótékony hatást fejtenek ki az egész testre. 

 

 

 Kellemes környezetben, kényelmes körülmények között 20 perc alatt újjászületik a lábad, a talpad, a sarkad. 

 Szeretnéd, ha lábad szép lenne, ha egyetlen bőrkeményedés sem lenne a rajta, ha egyenletesen sima, selymes tapintású lenne a lábfejed is? Sok pedikűrösnél jártál már, és valami újat is szivesen kipróbálnál? Csiklandós érzés, és rendkívül hatékony! Csak lógasd bele a lábad a vízbe, és a csoda megtörténik veled is!

halakról: nevük Garra rufa,  melyek nemcsak szépek, hanem hasznosak is. Törökországi Kangal-vidékről származó édesvízi doktorhal, a ponty családba tartoznak,  magyarul szívogató vörös márnának  hívják. Különböző méretekben , akár 15 cm-es nagyságúra is megnőhetnek. Nincs foguk, nem okoznak fájdalmat, inkább kellemes csikiző érzést keltenek. Kúraszerűen érdemes akár teljes testre is. A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámsejtjeit "rágcsálják" (szívogatják) le. A halak ezen kívül relaxáló, mikromasszázzsal kényeztetnek. Csipkedésük után egy enzimet fecskendeznek be a bőrbe, melynek hatására a bőrünk regenerálódását segíti elő. Ez az enzim a dithranol, mely több gyógykészítményben megtalálható. Magyarországon még alig ismert, a természetes gyógymódokat kedvelők szívesen használják.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  70/2203040

Bejárat a Lebstück Mária utca felől van.

A speciális Halpedikűr szalon közel az Újpest - Központ kék metró megállójához az Árpád úton (a Lebstück Mária utca felől van a bejárat) várja sima lábra vágyó vendégeit.

Bővebben: www.thaimassagebudapest.com

Nyitva: H-V: 10- 20

A kupon csak egy alkalommal egyszerre használható fel!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mangó thai masszázs
Cég
halpedikür
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 90-92
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére