Mai­Kupon

A nő éke a haja. Tartós egyenes hajat szeretnél? Keratinos tartós hajegyenesítés. 10 000Ft-os utalvány 5 000Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A keratinos (brazil) hajkiegyenesítétökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 2-3 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét.
A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el.Mitől különleges?

Vegyi anyagok és lúgosító szerektől mentes, hajunk és körmünk fő alkotóelemét a keratint tartalmazza amely behatol a hajszál belsejébe, kitölti a roncsolt, száraz részeket és egyenessé, egészségesen fénylővé teszi a hajat. Tulajdonképpen egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés.

Ezzel a módszerrel több hónapig élvezheted az egyenes, puha és fénylő hajat. Ha eddig kócos hajjal, szöszös, szálkás, száraz hajvéggel küzdöttél, most ez egy pár óra leforgása alatt megszűnik, hajad olyan állagú lehet, amellyel igazán elégedetté válsz. Roncsolt hajú vendégeken is alkalmazható és indokolt, mivel magas ápoló hatással rendelkező eljárás, hajuk sokkal selymesebb, egészségesebb lesz, a hajat védi a külső hatásokkal szemben!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 / 271-2161

Nyitvatartás. H-SZ: 9 - 18

Kedves Érdeklődők! 10.000 Ft-ot a lista árunkból vonjuk le. Rövid haj: 15.000. Közép hosszú haj: 20.000Ft. Hosszú : 25.000Ft. Ebből az árból jön le a 10.000Ft-os kupon. Ha bármilyen kérdésetek lenne, nyugodtan hívjatok, a fent megadott számon, vagy facebookon írjatok.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nikolett
Cég
szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1185 Budapest, Vasút utca 17/a.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére