Mai­Kupon

Kategóriák

A nyár kedvenc masszázsai: THAI OLAJOS vagy hawaii (Lomi-lomi,) vagy Dinamikusan frissítő masszázs, vagy Mélyrelaxáló terápiás masszázs: 90 perces: 7 000 Ft helyett: 2 990 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kényeztető kupon neked: 90 perces masszázs.  Ezzel a kuponnal többféle masszázs közül választhatsz. Reumás panaszok, feszültség érzet, stresszes állapot, menstruációs panaszok, fáradékonyság, izületi fájdalom, túlhajszolt? Ha az egyik vagy több illik rád, javítsd közérzeted, egészséged ezzel a kuponnal, mely a belvárosban váltható be.  A masszázsokról:

  • Hawaii Lomi-lomi masszázs, ami kényeztet
  • Thai olajos masszázs, ami újjáéleszt
  •  Dinamikusan frissítő masszázs
  • Mélyrelaxáló terápiás masszázs


Thai olajos masszázs: A masszázs különleges mozdulatait szintén a thai energiapályákon végezzük. A páciens alsóneműt visel, és a többi testrésze pedig törülközővel van letakarva. Mindig csak az éppen masszírozott területet takarjuk ki.

A Thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs. Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek közvetlenül is terápiás hatással vannak ránk.

 

A Lomi-lomi masszázs a Hawaii szigetekről származó, különleges technikát igénylő masszázsfajta, amit az őslakosság féltve őrzött titokként kezel a mai napig is.

Eme technika elősegíti az emberi test izomcsomóinak és stresszes állapotának oldódását. A bioenergia áramlás segítségével energiát juttatunk a kezelt testrészekbe, ez segítségére van a testi-lelki egyensúly stabilizálásának. A masszázs különleges technikát igényel, melyet relaxációs zene és illatgyertyák alkalmazása egészít ki, melyek elősegítik a test teljes ellazulását.

A technikai alkalmazása eltér az európai technikáktól, mert a masszázs nem mindig a szív felé irányul. A technika párosul a helyes légzéstechnikával, ami nagyban hozzájárul a sikeres végrehajtáshoz. Az időtartam tekintetében 90 perc intervallumban alkalmazható, a végén 5-10 perces relaxáció szükséges. A masszírozás időtartamát az egyén fizikai és lelki állapota határozza meg. Alkalmazása másnaponkénti 3-4 alkalommal ajánlott, kúraszerűen fejti ki legjobban hatását, de egy alkalommal is észrevehető javulást érhetünk el. A masszírozást a kéz és az alkar, illetve a könyök váltott nyomástechnikájával végezzük, ügyelve a megfelelő technikára.

Javallatai: reumatikus ízületi problémáknál, vérkeringés stabilizálásánál, feszültségérzés esetén, stressz-állapotnál, illetve általános állapot javítása esetén.

Ellenjavallatai: súlyos ízületi betegségeknél, magas láznál, fertőző betegségeknél, kóros menstruációs állapotoknál, esetenként időskori, mozgásszervi betegségeknél.

 

 

Dinamikusan frissítő masszázs:

Nemcsak felfrissít, erőt is ad!

Az izomzat átgyúrásával frissül az izom, de a mozgásban nem mindig van azonnali változás. Ezért az izületek mozgási pályáit is kezeljük mozgatással. Így teljes lesz a frissítő hatás.

Borsmentás olajjal a bőrbe simítása után, fokozatosan éri el a megfelelő erőt és gyorsaságot, ettől lesz dinamikus. Közepes erővel és dinamikusan, lendületesen történik. Masszázs közben az izületeket és végtagokat lazítjuk, mozgatjuk, lazítjuk. A masszázs végére elkészül a friss, dinamikus ember!

 

Akinek ajánlható:

-mozgás hiányos

-fáradékony

-lassú mozgású

-bizonyos izületi fájdalmak esetében

 

 

Mélyrelaxáló terápiás masszázs:

 Mélyrelaxáló masszázs teljesen lenyugtatja a testet és a tudatot. Kikapcsolja a jelenlegi ébrenlétet, ezért mélyen relaxált lesz a kezelés közben a vendég. Félálom és alvó állapot is előfordulhat. Keleties illatú olajjal ellazítom a testet lassú ringató mozdulatokkal. Ezután testen lévő energia pályákon masszírozok ami hatásosabb mélyítés és nyugalom elérésére...
 
Ajánlható, aki:
 
-túlhajszolt
 
-kikapcsolódni nem tud, képtelen
 
-alvászavaros
 
-teljes nyugalomra vágyik
 
-feltöltődésre van szüksége

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20/9958500

H-P: 9- 20

Ha nem veszi fel a kezelő, küldj sms-t.

vagy irj e-mailt: andreasmasszazs@gmail.com

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nanszák András
Cég
Harmónia Érintése Masszázs
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére