Mai­Kupon

"A nyugalom szigete" 90 perces (frissítő -lazító ) svédmasszázs egy 30 perces csakratisztítással -feltöltéssel, amit ajándékba adok! 7500Ft helyett 3225Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha megelégelted a rohanást és szeretnél magaddal is törődni gyere el hozzám egy masszázsra vagy csakratisztításra és kezdd  frissen, áthangolva a napod!

Vagy hangolj át te valakit azzal, hogy megajándékozod egy 90 perces frissítő masszásszal és egy ajándék csakrafeltöltéssel!

A masszázs a test más és más részeit célozza meg. A bőr érintése nem csak az embereket köti össze, hanem a külsőt a belsővel is. Az idegpályák, erek, szövetek és izomzat mind összeköttetésben vannak a szervekkel, ezért van a masszázsnak komplex hatása szervezetünkre.

 A stressz, szorongás és a túlterheltség okozta ingerlékenység egyenletes, ritmusos mozdulatokkal csillapítható. Az idegvégződések a bőrön keresztül átadják a többi testrésznek a nyugtató impulzusokat és ezáltal egész testünk ellazul, aminek hatására mélyen és egyenletesen lélegzünk. Masszírozás serkenti a vérellátást, ezáltal jobb a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, és csökken a szív megterheltsége, másrészről a nyirokszövetek stimulálása felgyorsítja a méregtelenítést. A masszázs fokozza az ellenálló képességet, mivel a nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel.

Immunrendszerünk gyengesége nem feltétlenül vitaminhiány, vagy egészségtelen életmód következménye. Óriási szerepe van az olyan pszichikai tényezőknek is, mint amilyen a stressz. Amely következtében az egész testünkre kiható akut, vagy lappangó fájdalom léphet fel. Akinek hajszolt az életvitele, az nehezen tud ellazulni, erőtlen, így testileg sem képes védekezőképességét növelni.


 

A reiki csakra tisztítás-feltöltés:

 

 

 

A Reiki alkalmazásával egyetemes isteni életenergiát juttatunk a szervezetünkbe. Vagyis szeretet energiával kezeljük önmagunkat vagy másokat. A Reiki nem pótolja az orvost, nem helyette van. Viszont mellette, ha már mindenképp szükséges, gyorsítani tudjuk a regenerációs folyamatokat a szervezetünkben.

 

Az emberi testben történő fizikai elváltozások a lélekben zajló folyamatok következményei, de mivel a Reiki kezelés hat a lélekre és a testre egyaránt, így nagyon hatékonyan lehet eredményt elérni, hogy mielőbb a gyógyulás útjára léphessünk. A kezelés során a vendég teljesen ellazult, stresszmentes állpotba kerül, amely hozzájárul az öngyógyító folyamatok elindításában.

 

A kezelés során a hét fő csakrát tisztítjuk meg és töltjük fel újra tiszta szeretet energiával, melynek során a test energetikai rendszere kiegyensúlyozottabb állapotba kerül, elindítva a test energetikai áramlását, a gyógyító folyamatokat mind a testben mind a lélekben.

 

A reikivel való feltöltődés, vagy gyógyulás nem feltétlenül akkor szükséges, amikor az ember már kimerült vagy testi tünetekről számol be. A reiki egyetemes energia, melyhez ha csak a nap 10 percében kapcsolódunk egy áldásos 10 percben lehet részünk, megismerve a befogadás, megértés, és saját magunknak nyújtott figyelem áldását! Részei lehetünk az egység állapotának, melyben minden élő-létező egységben, a szeretet állapotában létezik.

Az emberek közti energiaáramlásnak is jelentős szerepe van, minthogy az energia nemcsak az egyes testekben áramlik, hanem két ember között is. A masszázs lelki és testi nyugtató hatására újból energiával töltődünk fel, megelőzvén ezzel a betegségek kialakulását. A masszőr pozitív energiát ad át és negatív energiától szabadít meg.

 

 

 

Amit nyújtok:

 

Svédmasszázs (lazító-frissítő )

 

Lélek-szeretet masszázs

 

Reiki masszázs

 

Reiki nagykezelés

 

Reiki csakra tisztítás-feltöltés

 

 

 

 

 

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponokat hétfő-péntekig  9 - 16 óráig tudod beváltani nálam előzetes bejelentkezés után!

Zahn Marina

Telefonszám: 0620/4124326

Cím: Budapest 18.kerület, Csontváry utca 33., 11-es kapucsengő

Megközelítés a 3-as metró Kőbánya-Kispesti végállomásától a 136 E jelzésű busszal leszállás a Barta Lajos utcánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DiBamboo Egészségház
Cég
Zahn Marina
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Csontváry utca 33.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére