Mai­Kupon

Kategóriák

A Párkapcsolat erősítő tréning során begyakoroljuk azokat a kommunikációs fogásokat, amelyekkel könnyedén javíthatsz kapcsolataid minőségén.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Párkapcsolat erősítés

 

 Az idő múltával óhatatlanul csökken párkapcsolatunk hőfoka és kevésbé figyelünk egymásra. Emiatt nem érezzük magunkat olyan jól, mint régebben. A legtöbb probléma abból adódik, hogy érzéseinket, vágyainkat, kéréseinket, problémáinkat nem jókor és nem a legcélravezetőbb módon adjuk társunk tudtára. DE EZEN JAVÍTHATSZ ÉS LEHETSZ MÉG BOLDOGABB!


 



Célunk, hogy megtanuld, hogyan kaphatsz több szeretetet és megértést párodtól, szüleidtől, gyermekeidtől (és akitől még akarsz), és hogyan fejezd ki érzéseidet, gondolataidat, kéréseidet anélkül, hogy megbántanál valakit. De az első lépést Neked kell megtenned!

Mottónk: Segítünk, hogy segíthess Magadon! A Párkapcsolat erősítő tréning során begyakoroljuk azokat a kommunikációs fogásokat, amelyekkel könnyedén javíthatsz kapcsolataid minőségén.

Neked jogod van úgy érezni ahogy érzel, és úgy gondolkodni ahogy gondolkodsz, ez a Te választásod, a Te döntésed.

Ezzel a tréningen nem foglalkozunk, azt gyakoroljuk, hogyan érheted el, hogy mások is elfogadjanak Téged. Minden alkalommal közösen megbeszéljük, hogy kérésedet, problémádat, érzésedet hogyan add elő, hogy partnered meg is értse, és elfogadja azt

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. július 2-ig,, beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A részvételi díjakat előre át kell utalni a helyfoglaláshoz. e-mailes jelentkezés szükséges. info@shconsulting.hu

1-1 alkalomra korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, a jelentkezés és a díj beérkezése után visszaigazolást küldünk az időpontok elfogadásáról.

30 %-os kedvezmény a honlapon feltüntetett árakból.

http://shconsulting.hu/pkt.html

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
SH Consulting Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Akácfa utca 53.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére