Mai­Kupon

Kategóriák

A plasztikai sebészet hatékonyságával UltraLift HIFU kezelés teljes arcra és tokára vonatkozóan a Kontúr Alakformáló Központban 95.000 Ft-ért! Foglalja le kuponját most 28.500 Ft-ért!

HIFU kezelés arcra és tokára - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:300 000 FtElőlegben fizetendő:28 500 FtTeljes ár:95 000 Ft68% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerje meg Ön is a HIFU kezelést, válassza a minőséget, a garantáltan premium minőségű orvosi HIFU kezelést, ha műtét nélküli arcplasztikára vagy bőrfeszesítésre vágyik. Orvosi Tanúsítvánnyal rendelkező UltraLift HIFU Mikrofókuszált Ultrahangos Arcplasztika a Kontúr Alakformáló Szalonban. A kezeléseket Molnár Brigitta Ivett végzi, aki a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen sajátította el a szakszerű kezelést! Foglalja le kuponját, most 28. 500 Ft-ért, a fennmaradó 66. 500 Ft a Kontúr Alakformáló Szalonban fizetendő.
Válassza Ön is a csúcstechnológiát képviselő UltraLift HIFU Mikrofókuszált Ultrahangos Arcplasztikát!

 

Miért a Kontúr Alakformáló Központban érdemes a HIFU kezelést igénybe venni?

 

 • Mert a kezelést tapasztalt ultrahangos képalkotó szakember végzi, 1 éves HIFU kezelési tapasztalattal, európai oklevéllel így a kezelés biztonsága és precizitása garantált.
 • Mert az UltraLift HIFU gép kiemelkedő minőségben és nagy hatásfokkal kezel, 3 mélységben és a jelenleg piacon található gépek közül a legerősebb.
 • Mert a kezelési protokoll során a kezelő szakember több mélységben, több irányban dolgozik és nagyon sűrű lövésmátrixot visz fel a bőrbe, így például egy teljes arckezelés során garantálhatóan és ellenőrizhetően 7-800 lövés kerül a bőrbe, mely bizonyítottan növeli az eredményességet a más szalonokban leadott 3 - 400 lövéshez képest.

A kupon tartalma: 1 alkalmas UltraLift HIFU Mikrofókuszált Ultrahangos Arcplasztika a teljes arcra és toka részre vonatkozóan. 

 • A kezelés során a mikrofokuszált ultrahang rendkívüli pontossággal tud eljutni akár a bőr legmélyebb rétegeibe is és ott azonnali lifting hatást generál!
 • A magas hőmérsékletnek köszönhetően utánozhatatlan mértékben képes beindítani bőrünk elasztin és kollagén termelését.
 • Non invazív és teljesen fájdalommentes eljárás.

Bővebb ismertető az ajánlatról:

 • Az UltraLift HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelésen 3 eltérő fejjel, 3 különböző mélységben, több irányban ultrahangos lövéseket visznek fel az arcbőrre, melyek több ezernyi termo sérülési pontocskát eredményeznek a bőrben. Ezen, több rétegben felvitt sérülési pontmátrixnak köszönhetően beindul a természetes bőrfiatalodási folyamat, mely igazán látványos eredményhez vezet.
 • Mitől sikeresebb más non-invazív kezelésekkel szemben a HIFU kezelés? A HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés sikeressége abban rejlik, hogy sokkal mélyebben nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. Magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmaz, és egyszerre több folyamatot indít el a bőrben. A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró thermo pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez öt rendkívül fontos folyamatot indít el a bőrben. Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is látványos és egyértelmű az eredmény.

A HIFU kezelés 5 jótékony hatása a bőrre:   

 • Beindítja a kollagén újramodellezését.
 • Beindítja az elasztin termelést.
 • Erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását.
 • Eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot.
 • Eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt.
 • A HIFU mikrofókuszált ultrahangos kezelés fiatalít, leállítja egy időre az öregedést, majd késlelteti az öregedési folyamatot. Miért érdemes HIFU kezelést igénybe venni? Mert egyszerre három mélységben történik a kezelés, azaz egyszerre három rétegben hozza létre a koagulációs zónákat. Mert több irányban végzi el a kezelést (keresztrácsosan), így sokkal sűrűbb ponthálózatot hoz létre a bőrben. A HIFU kezelés a non-invazív, de felszínen ható szalonkezelések és a műtéttel, vágással és hosszú gyógyulási idővel járó plasztikai beavatkozások közötti tökéletes átmenetet jelenti. Az összes technológia közül a fókuszált ultrahangos kezelés jut a legmélyebbre, éri el a fókuszpontokban a kollagén denaturációhoz szükséges 60-70 fokot és jár a legkevesebb kockázattal. A kezelést még értékesebbé teszi az a tény, miszerint hatására a fiatalodás még 2-3 hónapig folytatódik, és a kollagén folyamatos termelődése mellett kb. ekkora alakul ki a végleges eredmény.

Kiknek ajánljuk a kezelést?

 • Mindenkinek, aki szeretné műtét nélkül, természetes módon fiatalosabbá varázsolni arcbőrét.
 • Aki szeretné ráncait csökkenteni, vonalait megemelni (szemöldök, szemhéj, orr-ajak barázda, orca).
 • Aki szeretné tokáját eltüntetni, arckontúr vonalát újra kihangsúlyozni.
 • 35 év felett a bőr megereszkedésének megelőzésére a HIFU kezelés a legjobb megoldás.
 • 45 év felett a megereszkedett bőr helyreállítására ideális választás a HIFU.

 


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Foglalja le kuponját, most 28. 500 Ft-ért, a fennmaradó 66. 500 Ft a Kontúr Alakformáló Szalonban fizetendő. 

Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Kérjük a pontos érkezést, hiszen a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Megértéseteket köszönjük!

Előzetes időpont egyeztetés: Molnár Brigitta Ivettnél az alábbi telefonszámon: 06/30-645-9174.

A szalon pontos címe: 1085. Budapest. József krt. 19. D. lépcsőház. IV. emelet 46-os kapucsengő. Az épületben lift található. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ - HIFU kezelés
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József krt 19. D. lph.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére