Mai­Kupon

A sikeres férfi gardrób titkai! Ruhatárépítés férfiaknak, profi szakember segítségével most 67 % kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az öltözködés ma már kommunikációs kérdés. Vannak férfiak, akik ezt felismerik és stílusos, komplex jól variálható gardróbra vágynak, de mégis elég sokszor állnak tanácstalanul a szekrényük előtt. Most egy személyi stylist segítségével kialakíthatja saját, egyedi stílusát, kiegészítheti vagy újraépítheti már meglévő ruhatárát.

Most az akció férfiaknak szól, de bárki meglepheti vele párját is!Külsőnk alakítása énképünk egyik fontos része, érvényesülésünk egyik meghatározó feltétele. A jólöltözöttség nem jelent mindenképp drága és sok ruhát, de annál több kreativitást, stílusérzéket és önismeretet igényel. Egy jó szakember segítsége lehetőséget nyújthat ahhoz, hogy előnyös oldalunkat mutassuk a világ felé függetlenül méreteinktől és korunktól. A szolgáltatás hétköznapi embereknek segít ráérezni saját stílusukra, egy személyi stylist segítségével, aki emellett gyakorló színházi és filmes jelmeztervező. 

Amihez hozzájuthat:

  • 1-3 órás konzultáció, ami a tapasztalatok alapján önmagában is hasznos, követhető vezérfonal, egy praktikus, kombinálható ruhatár kialakításához, azoknak akiket érdekelnek a ruházkodás kulisszatitkai, áthághatatlan szabályai

vagy

  • gardróbelemzés az otthonában (kizárólag Budapest és 20 km-es körzetében). Távolabbi cím esetén telefonos egyeztetés szükséges.

Cél: A maximális eredmény elérése, a legkevesebb anyagi ráfordítással, néhány egyszerű trükk és ötlet elsajátításával, amivel vonzóbbá, önazonosabbá teheti megjelenését.

Hatásos ruhatár = testalkat + arányok + színek + személyiség + kiegészítők + pénztárca.

Az akciós ajánlat egy komplex, egymásra épülő program első eleme, amely önmagában is segít eligazodni saját szekrényünkben, stílusunkban. A program további elemei a jelen akciós ajánlatnak nem részei.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes egyeztetés szükséges.

Email-ben vagy telefonon.
 -Email: ruhatarepites@gmail.com
 -Telefon: (+36) 20 3515867
Kupon felhasználhatósága: 2011. szeptember 15-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Stylist (Földi Andrea)
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére