Mai­Kupon

A sors, a jövő mit tartogat? Nincs többé bizonytalanság! Számmisztika, sorselemzés, kártyajóslás, személyre szóló angyali üzenet átadása 2 órában: 9 000 ft helyett 2 900 ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 2 órás jövőbe látás számisztikával, sorselemzéssel, és kártyajóslással vagy személyre szóló angyali üzenet átadásával bármely témára ami foglalkozhat rákérdezhetsz, és választ kapsz. Ha nem tudsz Budapestre jönni, ez távban is megoldható, skype-on.A számok, a kártya, az elemzések elárulják rólad gyermekkorod, szüleiddel való kapcsolatod, sorsod -, és az életedben rejlő lehetőségeid feltérképezhetőek, megmutatja életedben milyen életterületen lehet fejlődnöd, karmikus feladataid, párkapcsolatodban össze illetek e-, vagy sem, ill. milyen problémákat rejt magában új kapcsolatod.  Problémáid te magad fogod tudni megoldani az elemzések ismeretében.

A számmisztika a számok tükrében: születési dátumod, és a névedhez tartozó számértékek kombinációinak segítségével meghatározható a sorsod, jellemed, lehetőségeid az életedben, fejlődésed útja. Még azt is meg tudjuk határozni, milyen volt a gyermekkorod, kapcsolatod a szüleiddel. A személyes éveidnek száma megmutatja, mire leginkább alkalmas az adott év, milyen életterületeken lehet fejlődnöd. Milyen problémákkal küzdessz jelenlegi életedben, milyen sors szintű, karmikus dolgokkal kell megküzdened. Hogyan tudod az életed értelmét megtalálni, sorsfeladatod a legjobban teljesíteni. Ezekre ad választ a számmisztika. Azt is meg lehet állapítani egy férfi, és egy nő kapcsolata mennyire harmónikus, jól illetek-e egymáshoz, a kapcsolat hosszú távon, könnyen tud-e működni, vagy sok nehézséggel, problémával jár együtt az adott kapcsolat. 

Az elemzés elvégezhető személyesen, vagy skype-on.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/5859167

e-mail cím: andras.eorssy@gmail.com

A kártyajóslás, vagy a személyre szóló angyali üzenet átadása vagy vagy alapon történik, egy kupon az egyik tevékenységre vonatkozik, ha mindkét szolgáltatást szeretnéd, vegyél 2 db kupont.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére