Mai­Kupon

Kategóriák

A szebb bőrért! 1 alkalmas hajszálér kezelés most kedvező áron 16 990 Ft helyett 2 990 Ft-ért a Perillisz Alakformáló Stúdió jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
1 alkalmas hajszálér kezelés 4.874 cm2-en (2db 200 Ft-os területe)Lézeres hajszálér kezelés

Mi a hajszálér?


A hajszálerek valójában a teljes érhálózat legfontosabb részei, a hámszövet legalján elhelyezkedő szubpapilláris érhálózatot alkotják. Belőlük a hám és az irha felé kis hajszálérkacsok nyúlnak. Mivel a hajszálerek falának nagy az áteresztőképessége, ezért ezeken keresztül megy végbe a hám és az irha közötti gázcsere, valamint a tápanyagok és a bomlástermékek felvétele, ill. leadása. A magyar nyelvben hajszálérnek nevezzük ezeknek az ereknek a nem-természetes kitágulását, ami külső hatásokra, pl. ibolyántúli sugárzás, vegyi anyag, kórokozók hatására következik be. Az arcon megjelenő hajszálerek másik neve a rosacea, míg a lábon található értágulatokat seprűvénáknak is nevezzük. A hajszálerek nem tekinthetőek egészségkárosító problémának, csupán esztétikailag zavaró a megjelenésük. Előfordul azonban, hogy az erősen tágult érfalon keresztül olyan mennyiségű vérplazma áramlik a bőr szövetei közé, hogy az adott területen duzzadttá, érintésre fájdalmassá, vörössé és meleggé válik, gyulladás jön létre. Ezek már a visszér ‒ helyesen visszérbetegség ‒ tünetei, melyek komoly szív- és érrendszeri problémák előjelei lehetnek, ezért kiemelten fontos megfelelő kezelésük.

A hajszálér hagyományos kezelése

Az értágulatokat a tünet súlyosságától függően kezelhetjük gyógynövény alapú kenőcsökkel, tablettákkal, injekcióval, és különböző műtéti beavatkozásokkal. A kenőcsök, illetve tabletták általában nem szüntetik meg a problémát. A műtéti beavatkozással szemben a lézeres kezelésnek számos előnye van: jóval kevesebb kellemetlenséggel jár, a kezelés során kisebb sebek keletkeznek csak, az eredmény azonban azonnali és látványos. Hosszú távon fontos az egészséges életmód: a helyes táplálkozás, elegendő testmozgás, és a kényelmes ruhák viselete.

A lézeres kezelés menete

A vascularis, azaz ér eredetű elváltozások legeredményesebb és legbiztonságosabb kezelésére egyértelműen az ún. dióda lézer alkalmas. A 810-980 nm hullámhosszon sugárzó infravörös dióda lézer kiválóan nyelődik el az ér eredetű pigmentben, az oxihaemoglobinban, ugyanakkor minimális az elnyelődése az epidermisben lévő pigmentben, a melaninban, ezért specifikusan az erek kezelésére alkalmas. A lézer fényenergiája hőenergiává alakul az erekben, ami roncsolja az érfalat, miközben a hám és a környező ép szövetek sértetlenek maradnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználható 2014. május 31.-ig!
Elérhetőségek: http://perillisz.com/elerhetoseg/
Időpont egyeztetés szükséges!  Ha a telefont nem vennék fel, kérnénk, hogy névvel és telefonszám megadásával küldjenek egy email számunkra és visszahívjük Önöket! Email cím: perilliszstudio@gmail.com

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! Perilllisz Alakformáló Stúdió

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perillisz Alakformáló Stúdió
Cég
Perillisz Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Ferenciek tere 7 – 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére