Mai­Kupon

A szépség & egészség jegyében: Egy alkalmas SPA méregtelenítés a Hugó Szépségszalonban, méregtelenítő ionizátor segítségével a Lehel tér közelében, most 1100 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A méregtelenítő ionizátor segítségével szabaduljon meg a szervezetében felgyülemlett méreg és slalakanyagoktól!

Az eljárás lényege: Könnyítsük a tápcsatorna szervezeteire nehezedő terhét, ami a melléktermékek kiválasztásával és kiürítésével jár.

A méregtelenítés hatására szervezetében olyan mechanizmusok indulnak, melyek jótékony hatással vannak szervezetére. A méregtelenítő ionizátor segítségével Ön az alábbi pozitív változásokat tapasztalhatja egészségével és szervezete működésével kapcsolatban: csökken az ízületi fájdalom, mivel hatására javul az izmok, izületek vérkeringése. Mérséklődhet a stressz okozta fáradtság és alvászavar. Jelentősen javulhat a közérzete, a szervezete energiával töltödhet fel. Csökkentheti a vérnyomást, a koleszterin- és a vérzsírok szintjét. Enyhítheti az allergiás tüneteket. Elősegítheti a vese és máj működésének javulását. 

A méregtelenítő ionizátor működési elve: A vízzel telt edénybe egy ionizátor kerül, ami alacsony áramerősségű áramot termel. Az egyenáram hatására elektrolízis kezdődik, és a salakanyagok talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak szervezetünkből. Ez egy kellemes, kissé bizsergető érzést nyújtó folyamat. A kezelés kezdetén tiszta, átlátszó a víz, majd az elektrolízis hatására megdöbbentő folyamat veszi kezdetét. A víz először világossárgává válik, majd annak függvényében, hogy a kezelt páciens szervezet mennyire terhelt salakanyagokkal, egyre sötétedik, akár rozsdabarnára, majdnem feketére is változhat. A detoxikálás nyomán nemcsak a káros testidegen anyagok szintje csökken, hanem a vérzsírok, a koleszterin-, a húgysav- és a kórosan magas vércukorértékek mérséklődését is megfigyelték.

Kiknek ajánlott: Vérnyomás problémákban szenvedőknek, ízületi gyulladások, köszvény, reuma esetén, krónikus fáradtságszindrómában, álmatlanságban, stresszes életvitelben, depresszóban szenvedőknek, különböző eredetű fejfájások esetén, cukorbetegeknek, emésztőrendszeri zavarok esetén, asztmás tünetek enyhítésére, májgyulladásban szenvedőknek, herpesz és egyéb más mikrobiális fertőzések sorá, különböző függőségek: alkohol-, nikotin-, drogfüggőség esetén, fogyókúrák hatékony kiegészítője lehet, allergiás tünetekkel küzdő személyeknek. Gombaterhelés (pl. candida), menstruációs zavarok enyhítésére, káros környezeti terhelések kivezetésére, bőrproblémákban szenvedőknek.

Ezt a méregtelenítő eljárást nem alkalmazhatják: Azok akik valamilyen elektromágneses terméket viselnek (pl. pacemaker). Szervátültetésen átesettek, állapotos és szoptatós nők, 8 éves kor alatti gyermekek. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelntkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-3685-556, keresse Beát. 

A szalon tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a Lehel tér közelében található. 

A szalon pontos címe: Budapest, 1132. Viktor Hugo 29

Nyitva tartás: H-P:  10:00-20:00. Szombat: Egyeztetés szerint, vasárnap: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hugó Szépségszalon
Cég
Lengyel Beáta
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Victor Hugo utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére