Mai­Kupon

A szűrések igenis fontosak! Előzze meg a bajt! Női / férfi daganatszűrő csomag Budapesten a Gellért Medical Labornál kedvező áron 46 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért! 2020. december 6-ig felhasználható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A rák nem a halálos betegség szinonimája. A rák az esetek többségében akkor válik halálos betegséggé, ha nem ismerik fel időben. A szűrések a másodlagos megelőzés fegyvertárába tartoznak – az elsődleges megelőzés az életmódbeli tényezők sora. A szűrések célja a tüneteket és panaszokat még nem okozó daganatok és daganat előtti állapotok felismerése a későbbi, súlyosabb következmények megelőzése érdekében.A negatív elváltozást nem mutató szűrővizsgálati eredmény minimálisra csökkenti – az álnegativitás előfordulása miatt teljesen meg nem szünteti – a rosszindulatú daganat valószínűségét, a kedvezőtlen eredmény pedig esélyt ad arra, hogy a vizsgált személy még a betegség tünetmentes, korai állapotában kerüljön orvos kezébe. A szűrővizsgálat célja az egyes daganatos betegségből eredő halálozás mérséklése.

Szűréssel nem lehet kiküszöbölni a daganatos megbetegedéseket. A szűrővizsgálatokat ezért is nevezik a másodlagos megelőzés eszközeinek: ám általuk számos daganattípus esetén olyan stádiumban fel lehet fedezni az elváltozásokat vagy a daganatmegelőző állapotokat, amikor azok még nagyobb eséllyel gyógyíthatók, nem képeztek áttéteket, nem igényelnek az életminőségre kihatással járó szervcsonkítást, s lehetőség van a teljes gyógyulásra.

A félelem gátolja a részvételt

A tapasztalatok szerint sok nő és férfi azért nem megy el a szűrővizsgálatokra, mert attól tart, hogy ott “kiderül valami”. Félnek attól, hogy addigi életük megváltozik, kezelésekre kell járniuk, netán műtétet javasolnak számukra, holott ők egészen odáig teljesen egészségesnek gondolták magukat.

Másokat a munkahelyük elvesztésétől való félelem vagy a munkából való kiesés, az anyagi kiszolgáltatottságtól való tartás tart vissza. Bele kell ugyanakkor gondolni: attól, hogy valaki nem vesz tudomást egy esetleges tumorról, az még jelen van a szervezetében, fokozatosan növekszik, s burjánzása során egy idő után átterjed más területekre is, akár hétről-hétre csökkentve a gyógyulás esélyét.


Nem kell rendelőről-rendelőre, orvostól-orvosig szaladgálnod, beutalókkal bűvészkedned ahhoz, hogy megtudd van-e benned lappangó kór, daganat.

A Gellért Medicalban egy helyben, egy alkalommal, sorban állás nélkül elvégeznek minden szükséges vizsgálatot, a leleteket pedig 5-10 munkanapon belül e-mailben kapod meg.

Természetesen rögtön észlelt probléma esetén az orvosláshoz szükséges útmutatással azonnal ellátnak.
A professzionális, sok fontos tényezőre kiterjedő vizsgálat közelebb vihet Téged az abszolút egészséges élethez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. december 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Női / férfi daganatszűrő csomag kedvező áron 46 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért.

Az ajánlat felhasználható: 2020. december 6-ig, előzetes időpont egyeztetés mielőbb szükséges!

Nők: emlő, petefészek, gyomor, bél, hasnyálmirigy, májdaganatok ellenőrzése.
CEA
AFP
CA 15-3
CA 125
CA 19-9 
székletvér
Vérkép
májfunkció (GOT, GPT,GGT, Alkalikus foszfatáz, LDH)
vas
süllyedés
vizelet üledékkel
Éhgyomri vérvétel
Lelet: 5-8 munkanap
Szakértői lelet: + 4 500 Ft + 5 munkanap

Férfiak: gyomor, bél, hasnyálmirigy, prosztata, here-, és májdaganatok ellenőrzése.
CEA
AFP
CA 19-9
Total PSA
HCG
székletvér
Vérkép
májfunkció (GOT, GPT,GGT, Alkalikus foszfatáz, LDH)
vas
Süllyedés
vizelet üledékkel
Éhgyomri vérvétel
Lelet: 5-8 munkanap
Szakértői lelet: + 4 500 Ft + 5 munkanap

A további szolgáltatások opcionálisan 15% kedvezménnyel kérhető árlista szerint: CA 72-4,TPA, NSE, S100, M2-PK székletből.

Előzetes online bejelentkezés kizárólag: http://idopont.gellertlabor.hu/ oldalon keresztül, telefonon nem lehetséges!

Fontos: éhgyomorral kell érkezni! 

Bejelentkezéskor meg kell adni a MaiKupon kupon kódot!

Lemondás legkésőbb 3 munkanappal előbb történhet, hogy helyére új páciens tudjon regisztrálni.
Amennyiben a vizsgálatot 3 munkanappal később mondja le, vagy nem jelenik meg a foglalt időpontban, akkor a következő alkalommal 5 000 Ft felárral kell számolni.
Előfordul időnként, hogy a leletkiadási határidő csúszik. Ebben az esetben értesíteni fogjuk Önt!

Amennyiben Ön csak érdeklődni szeretne vizsgálatokkal kapcsolatban, akkor azt minden esetben e-mail formában tegye! Napközben laboratóriumi munka folyik. Igyekszünk a lehető leghamarabb Önnek megfelelő és kielégítő választ adni. E-mail cím: info@gellertlabor.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gellért Medical Labor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Kemenes u. 4. fszt. 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére