Mai­Kupon

A teljes hormonális rendszer egyensúlyi állapotának felmérése, ajándék vérnyomás méréssel, vércukorszint és EKG vizsgálattal és Oximeter méréssel 1 főnek 12 200 Ft helyett 4 990 Ft-ért az Életerő Prevenciós Központban! Most fizetendő: 1 500 Ft!

Hormonális rendszer állapotfelmérés Budapesten - Egészség kupon
Eredeti ár:12 200 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:4 990 Ft59% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Teljes endokrin rendszer egyensúlyi állapotának felmérése a belső elválasztású mirigyekre vonatkozóan a Magnetspace testelemző program segítségével.
(Pajzs-, agyalapi-, mellékvese-, hasnyálmirigy, petefészkek, gyomor-, béltraktus).
A Magnetspace quantumrezonanciás testelemző készülékkel a teljes endokrin rendszer működését felmérhetjük. A vizsgálat teljesen fájdalommentes.
A pár perces, géppel történő felmérést egy körülbelül 30 perces konzultáció követi.Mi a Magnetspace testelemző program lényege?

A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről.
A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során. Már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A készülék az ideális állapotot és a vizsgálat eredményét egyidejűleg közli. Megmagyarázza a vizsgálati eredményeket és ajánlást tesz terápiára - életmód tanács szinten. Teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni hozzá, mivel a vizsgálatnál elég az indikátor pálcát kézbe fogni.

A legfontosabb belső elválasztású mirigyeink:
Tobozmirigy: Egy olyan fontos belső elválasztású mirigy, amely befolyásolni tudja az agyalapi mirigynek (hypophysis cerebri), a hasnyálmirigy Langerhans szigeteinek, a mellékpajzsmirigyeknek, a mellékveséknek, és a nemi mirigyeknek az aktivitását. A tobozmirigy valószínűleg fontos szerepet játszik a reprodukciós működések szabályozásában is. Ha ez a mirigy hibásan működik, idő előtti nemi érettség alakulhat ki. A tobozmirigy az agy egyik apró része, a sötétség hatására termeli a melatonin nevű hormont, mely altató hatással bír.
Agyalapi mirigy (hipofízis): Az agyalapi mirigy választja el a prolaktint (tejtermelésért felelős hormon), a növekedési hormont (GH), az ACTH-t (adrenocorticotrop hormon), ami a mellékvesekéreg hormon termelését szabályozza, a TSH-t, ami a pajzsmirigy működését irányítja, valamint az LH és FSH nevű hormonokat, amelyek a nemi mirigyek irányításáért felelősek. Továbbá, az agyalapi mirigy tárolja és megfelelő inger hatására innen szabadul ki az oxitocin és az ADH (anti-diuretikus hormon) is.
Pajzsmirigy: A nyak alsó részén helyezkedik el, tiroxint és trijódtironint termel. Ez a két hormon az anyagcserénket befolyásolja. Szinte minden szervre hatással van.
Mellékpajzsmirigy: A parathormon termelés révén a kálcium anyagcsere szabályozója.
Csecsemőmirigy: A csecsemőmirigy az egyetlen az immunszervek közül, aminek közvetlen agyi kapcsolata van. A mirigy legfőbb funkciója a limfociták "kiképzése", melynek során megtanulnak különbséget tenni a testazonos és a testidegen anyagok között. Több hormont is termel, a legismertebb a timozin névre hallgat.
Mellékvese: Fő funkciója szteroid hormonok termelése.
Hasnyálmirigy: Egy különleges szerv, sok funkciója van, és ezek közé tartozik az inzulin elválasztása is. Az inzulin az anyagcserére hat, csökkenti a vércukor szintjét azáltal, hogy a segíti a sejtekbe történő cukorbejutást, és hatással van a zsírok anyagcseréjére is.
Ivarmirigyek: Itt termelődnek a nemre jellemző nemi hormonok, nőkben az ösztrogén, progeszteron, férfiakban a tesztoszteron. Ezek alakítják ki a másodlagos nemi jellegeket, hozzák létre a női ciklust és teszik lehetővé a szaporodást. Az agyalapi mirigyben termelődő hormon, a rolaktin, elősegíti a női emlő felkészülését a szoptatásra, és beindítja, valamint fenntartja a tejtermelést. A növekedési hormon bekerülve a májba, elindítja az inzulinszerű növekedési faktor termelését és ennek köszönhetően a csontokra és más szerveken hatva felelős a test növekedéséért. Az ADH és az oxitocin csak tárolódik az agyalapi mirigy hátsó lebenyében. Ha elérkezik a szülés ideje, az oxitocin felszabadulva, rendszeres és erőteljes méhösszehúzódásokat vált ki. De fokozódik a kibocsátás a szoptatáskor is, ilyenkor a tejkilövellést segíti, és a méh szülés utáni összehúzódását okozza. Az ADH másik szerepe, hogy a szervezetben visszatartja a vizet. Ha ez a hormon nem termelődik, kialakul a diabetes insipidus nevű betegség.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: A teljes hormonális rendszer egyensúlyi állapotának felmérése, ajándék vérnyomás méréssel, vércukorszint és EKG vizsgálattal és Oximeter méréssel 1 főnek 12 200 Ft helyett 4 990 Ft-ért.

Most fizetendő: 1 500 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Pajzsmirigy, agyalapi mirigy, mellékvese, hasnyálmirigy, petefészkek, gyomor-, béltraktus vizsgálata. Szervezetének összesen 26 területére vonatkozóan kaphat átfogó információt annak működéséről.
A teljes szervezet felmérésére vonatkozóan ajándék: vérnyomás, vércukorszint és EKG vizsgálat, Oximeter méréssel.
A vizsgálat kb. 30-40 perces és fájdalommentes.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36-20/311-3711
A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

A szolgáltatás pontos helye és címe: Új helyen!!! Cím:1085 Budapest (VIII. kerület), Stáhly u. 13. II.emelet

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ÉLETERŐ PREVENCIÓS KÖZPONT Természetgyógyászati rendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Stáhly u. 13.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére