Mai­Kupon

A természet gyógyító ereje: energiagyógyászat 7 000 Ft helyett csak 3 200 Ft-ért. AJÁNDÉK KUPON.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Csakratisztítás, feltöltés, harmonizálás a Természet erejével. Próbáld ki a különleges energiaátvitellel történő prána, vagy kvantum gyógyítást és szüless újjá!

 

 Mik ezek a kezelések?

A prána gyógyászat energia átvétellel történik, ami kiválóan alkalmas mindenféle betegségek megelőzésére a már meglévő betegségek kezelésére. Egy kezelés időtartama egy órát vesz igénybe.

Kipróbálható a kvantum gyógyítás is, ami hasonló a prána energiaátvitelhez, annyi különbség van közöttük, hogy a kvantum érintéses átvitellel rövidebb idő alatt gyors eredményt érünk el. Stresszoldás esetében már egy teljes kezelés is rendkívül hatékony.

 

A szolgáltatóról:

Illés Erika vagyok. 1966. április 20-án születtem Budapesten. Már gyermekkoromban érdekelt, miért történnek úgy a dolgok, ahogyan én nem szeretném. Kerestem minden lehetséges választ, és bejártam a nagyvilágot, hogy megtudjam, mit keresek itt ezen a bolygón. Ausztráliában kötöttem ki, ahol nagy meglepetésemre a bennszülöttek pártfogásukba vettek. Itt kezdődött az Én kalandos karmikus leckéim elsajátítása, Jelenleg prána gyógyászattal, jóslással és számmisztikával foglalkozom, de természetesen nem maradt abba a tanulási folyamat, folytatódik és ki tudja meddig tart még.

Fedezd fel velem a világot, járd az utadat, tanulj tapasztalj! Amennyiben elakadtál az utadon, Én szívesen segítek Neked.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kb. 1 órás időtartamra vonatkozik.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3649603 H-V: 10-21

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 25/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére