Mai­Kupon

A test és a lélek felfrissülése 3X70 percben! 3 alkalmas metamorf masszázs + ajándék 30 perces talpmasszázs vagy hátmasszázs csomag, most 55% kedvezménnyel csak 7830 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A METAMORF MASSZÁZS, LÉLEKMASSZÁZS; életünk során elszenvedett lelki sebeinket gyógyítja. 

Lelki sérüléseink gerincünk mellett lerakódva energiablokkokat képeznek, melyek megnehezítik az érintett gerincszakaszhoz tartozó szerveink működését. Kezelés alatt a láb-, kéz- és fej reflexpontjainak érintésével, simításával oldjuk a blokkokat.

Hatására megszabadulunk régi és újabb keletű lelki sebeinktől, anélkül hogy újra felidéznénk őket. Megnő az önbizalmunk, a jövőbe vetett hitünk. Gondolkodásunk pozitív irányt vesz. Rendkívül szelíd, ám hatásos gyógymód!

 

A METAMORF MASSZÁZS egítséget nyújthat mindenféle testi-, leki probléma leküzdésében. Rendszeres alkalmazásával jó eredményeket érhetünk el hormonális megbetegedések kezelésében ( menstruációs zavarok, klimax, meddőség, pajzsmirigy alul-, túlműködése esetén stb.), pszichoszomatikus- és autoimmun betegségeknél, allergia, asztma, ekcéma, sömörök és más bőrbetegségek gyógyításában, izületi megbetegedéseknél ( ferdülések, gerincsérv, ideggyulladások), érrendszeri problémák, emésztési zavarok , súlyproblémák, migrén, stb. esetén.


A HÁTMASSZÁZS remekül oldja az izmok feszültségét, elősegíti a szervek regenerálódását, felpezsdíti a keringést, ellazít, energiával tölt fel.

TALPMASSZÁZSNÁL valójában a láb reflexzónáit masszírozzuk. Minden szervünk zónája megtalálható lábunk talpi, illetve lábháti oldalán. A zónák masszírozásával felfrissíthetjük testünket, aktivizálhatjuk
immunrendszerünket és fokozott működésre serkenthetjük ellustult szerveinket. Kiegészítő terápia lehet krónikus és akutt betegségek kezelésében.

A különböző masszázsfajtákat együtt alkalmazva valóban sokat tehetünk testünk és lelkünk egészségéért!

Minden korosztálynak ajánlott!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon előzetes telefonos egyezetés után váltható be a szolgáltatónál. Bejelentkezés: 06/20-931-7359, keresd Ágnest!

A beváltási határidőig az első kezelést kell elkezdeni. 

Amennyiben elszeretne térni az előzetesen egyeztetett időponttól, kérjük hogy azt 24 órán belül jelezze a szolgáltatónak. Ennek elmaradása esetén a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siegl Ágnes
Cég
Ágnes Kozmetika
Telefon
Szolgáltatás helye
1157 Budapest, Nyírpalota út 29.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére