Mai­Kupon

A test és a lélek kényeztetése érdekében 60 perces csokoládémasszázs a Nyugati Pályaudvar közelében a Masszázs Stúdióban, most 2450 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől. Gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat.


A csokoládé masszázs egy igen kellemes feltöltődési lehetőség mind a bőr és a lélek számára. A csokoládé masszázs vivőanyag illata és állaga révén a vendégben olyan érzés alakul ki, mintha valódi csokoládéban fürdene. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti a bőr, a test és a lélek harmonikus feltöltődését.Csokoládé masszázs: a polifenolokban,ásványi anyagokban gazdag csokoládé segít megfiatalítani, feltölteni élettel a bőrt, illatától boldogabbnak érezzük magunkat. A csokoládé masszázs hatásai: antioxidáns hatóanyagai segítségével segíti a sejtek regenerálódását, hidratálja és feszesíti a bőrt, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, bársonyossá és simává teszi a bőrt, jótékony hatással van a narancsbőrre, boldoggá teszi az embert. Csokoládé masszázs vajkréme a bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Egyedi összetevőiben lévő- több, mint 800 molekula – segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki.

 

A csokoládé masszázs előnyei: Hidratáló és öregedés gátló hatással bíró kezelés, mindezek mellett fokozódik az endorfintermelés, mely boldogság érzéssel tölti el az embert. Javítja,gyorsítja az anyagcsere folyamatokat,hidratálja, rugalmasabbá és feszessé teszi a bőrt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 30 983 27 51.


A szolgáltatás az alábbi címen vehető igénybe: 1055 Budapest, Stollár Béla u. 22.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Studió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Stollár Béla u. 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére