Mai­Kupon

A test és a lélek kényeztetése érdekében 60 perces csokoládémasszázs a Nyugati Pályaudvar közelében a Masszázs Stúdióban, most 2450 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől. Gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat.


A csokoládé masszázs egy igen kellemes feltöltődési lehetőség mind a bőr és a lélek számára. A csokoládé masszázs vivőanyag illata és állaga révén a vendégben olyan érzés alakul ki, mintha valódi csokoládéban fürdene. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti a bőr, a test és a lélek harmonikus feltöltődését.Csokoládé masszázs: a polifenolokban,ásványi anyagokban gazdag csokoládé segít megfiatalítani, feltölteni élettel a bőrt, illatától boldogabbnak érezzük magunkat. A csokoládé masszázs hatásai: antioxidáns hatóanyagai segítségével segíti a sejtek regenerálódását, hidratálja és feszesíti a bőrt, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, bársonyossá és simává teszi a bőrt, jótékony hatással van a narancsbőrre, boldoggá teszi az embert. Csokoládé masszázs vajkréme a bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Egyedi összetevőiben lévő- több, mint 800 molekula – segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki.

 

A csokoládé masszázs előnyei: Hidratáló és öregedés gátló hatással bíró kezelés, mindezek mellett fokozódik az endorfintermelés, mely boldogság érzéssel tölti el az embert. Javítja,gyorsítja az anyagcsere folyamatokat,hidratálja, rugalmasabbá és feszessé teszi a bőrt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 30 983 27 51.


A szolgáltatás az alábbi címen vehető igénybe: 1055 Budapest, Stollár Béla u. 22.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Studió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Stollár Béla u. 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére